- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Jó tanács: amit hallasz az új konzolokról oszd el kettővel. Én így teszek és szerintem én leszek közelebb ahhoz amit látni is fogunk. Az eddigi in-game videok engem nem győztek meg, gyakorlatilag crysis 3 szintet épphogy elérik, olyan szövegkommentárral hogy az nevetséges.
Szerk.: Nem vagyok a konzolok ellen, sokáig volt nekem is és nagyon szerettem és most is szeretnék egy legalább annyira hosszan tartó darabot vásárolni. De az AMD hardware-nél már az asztali vga-knál is megszoktam hogy fenntartással kell kezelni a lemossa a színről a piacot tényállításokat. Sajnos sokkal többnek mutatkoznak az AMD termékek papíron mint amit viszont látok belőlük (pedig technológiailag le a kalappal ás árukkal sincs baj, csak egyszerűen többnek vannak beállítva mint amit aztán produkálnak, processzor és vga fronton is voltak ilyen dolgok) Remélhetőleg Hawaii meghozza az igazi áttörést, vagy még inkább a konzolok. (csak akkor miért nem prezentálják azt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Háztartási gépek
- DJI topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest