Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
válasz
Penguin95 #61 üzenetére
Z3C-t akartam venni eredetileg, de végül Mi4-et vettem.
Így van, telefonba nem raknak komolyabb hangcuccot, de király lenne ha legalább néhány modellből készülne jobb erősítővel, dac-kal szerelt változat. Én aztán nem fogok hozzá kötözni külső hordozható erősítőt és úgy mászkálni..
-
Dava
tag
válasz
Penguin95 #59 üzenetére
Igen, majdnem az lett Mi4 helyett
Végül a kíváncsiság nyert a Xiaomi meg a MIUI iránt.
Egyébként van már hasonló moduláris telefon. Vagyis előrendelhető. Nekem külön tetszik a HiFi verzió, végre gondolnak a vájtfülűekre is (bár én nem vagyok az, de egy 192kHz DAC-nak meg valami jobb erősítőnek nagyon örülnék a telefonomba). Bár ez lehet kamu, vagy sose gyártják le valójában.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Penguin95 #44 üzenetére
Tudod, hogy szeretek számolni. Szerintem verjük le a rákon inkább.
(#45) Tomi_Ohl
Tomikám, ez a frakkos sarki totyogós, mindent kiforgat. Csak óvatosan vele.(#46) Dava
Abban S801 van és mi az S800-ról beszéltünk, meg arról, hogy S810 lesz az Mi5-ben és akkor vagy lefojtják a teljesítményt, vagy melegedni fog. Ha olyan lesz akkor veszek inkább kíváncsiból egy Mi4i-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest