Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
válasz
Penguin95 #61 üzenetére
Z3C-t akartam venni eredetileg, de végül Mi4-et vettem.
Így van, telefonba nem raknak komolyabb hangcuccot, de király lenne ha legalább néhány modellből készülne jobb erősítővel, dac-kal szerelt változat. Én aztán nem fogok hozzá kötözni külső hordozható erősítőt és úgy mászkálni..
-
Dava
tag
válasz
Penguin95 #59 üzenetére
Igen, majdnem az lett Mi4 helyett
Végül a kíváncsiság nyert a Xiaomi meg a MIUI iránt.
Egyébként van már hasonló moduláris telefon. Vagyis előrendelhető. Nekem külön tetszik a HiFi verzió, végre gondolnak a vájtfülűekre is (bár én nem vagyok az, de egy 192kHz DAC-nak meg valami jobb erősítőnek nagyon örülnék a telefonomba). Bár ez lehet kamu, vagy sose gyártják le valójában.
-
Dava
tag
Igen, sajnos az érthető, hogy lépést kell tartani, QHD-t a népnek, mert sokan arra vevők. Ha átlag lackó azt látja, hogy ebben FHD van, abban meg QHD, akkor azt fogja választani. Az a baj, hogy ezt az egész spec versenyt maguk a gyártók kezdték, most meg már nem lehet visszafordulni, mert akkor elpártolnak az emberek.
Ha valamelyik gyártó tervezne egy használható telefont, jól optimalizálva az androidot hogy kevesebb vassal is szépen fusson és emiatt az üzemidő is nőjön, kihagyva felesleges akksiszivattyúkat (mint QHD), plusz méretre is használható legyen (értsd: ne tepsi, amin jó youtubozni, de telefonnak vicc, a zsebedbe lassan bele se fér), az üzletileg nem lenne túl jövedelmező.
3-4 éve 3.7'' telefonom volt (Defy) és jól megvoltam, hol találsz ma ilyet?
Jó, egy kicsit nagyobb tényleg nem baj ha vékony a káva, mondjuk 4.3-4.6'' telefonnak tökéletes. Ma meg 5.0''-ra ráírják, hogy compact...
-
Dava
tag
Én Mi4-et használok év eleje óta, és igenis melegszik, érezhetően. Nincs is felrakva maxra a teljesítmény, azon a 'balanced' módon hagytam. Annyira nem zavar, de azért lehetne kicsit hűvösebb.
Kétlem, hogy ezen a SD810 fog segíteni...
Már csak ezért sem hiszem, hogy cserélnék Mi5-re, másrészt meg az 5-ös méret nekem nagyon határeset volt, nem értem miért kell ilyen nagyra csinálni a telefonokat. Ennél nagyobbat meg már tuti nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivaldi (böngésző)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest