- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Oké, lereagáltad a kommentem 15%-át, azaz a teljes topicban írt dolgaim 2%-át. Most jöhet a többire is valami értelmes reakció.
De szeretnéd, hogy a Magyarországon hivatalosan megvásárolható áron számoljak, pl. T-nél az i4 12 hónapos hűséggel 139900-ért van, miközben a Galaxy S2 113990 nagyjából ugyanazzal a csomaggal? Vagy a Dominos 179900 vs. 132990 HUF-os ár jobban tetszik?
Persze ha annyira ragaszkodsz a hivatalos árakhoz.
Tudtommal a vodafone-nál is kb ennyi egy i4, máshol meg nem lehet hivatalosan vásárolni. De javíts ki ha tévednék, engem is érdekelne, hogy hol van még hivatalosan i4.
Tudom, GS2 biztos van hivatalosan Samsung boltban, de mivel az i4 csak két helyen kapható így, úgy gondoltam az a fair, ha mindkettő árát ugyanazon a helyen nézem meg.szerk.: Desire HD ugyancsak a T-nél 105 Dominoban...
-
Misály
addikt
Ilyenkor mindig eszembe jut amikor a dzsunka gsm araira hivatkozva ertekel kedvenc mobilos oldalunk, hivatalos magyarorszagi megjelenes elott. Ha ezt a terminilogoiat kovetik es ertekelnek ( ertsd bevezeto arnak tekintik, a gyarto altal javallott ar + helyi adok helyett, hatha objektivak lehetunk faszan megvezetve az ertelmes olvasot ), az iphone eseteben miert kell megemliteni hogy nem ez a hivatalos ar?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest