- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
"Nullarészt" (az egyrészt és másrészt előtt
) szvsz nem erről van itt most szó, szerintem félreértetted.Egyrészt ismerni kell a körülményeit. Nem mintha én nagyon be lennék avatva, de amennyit tudok, az bőven elég ahhoz, hogy együttérző legyek, és ha tudok és épp az időm is engedi, akkor segítsek..
Másrészt a saját topikjáról van szó. Aki nem akarja, nagy ívben elkerülheti. Nem elektromágnes az, amire rá kell tapadnia a vaskockának.

-
Crystalheart
őstag
Nem erről van szó, de ha ebben az esetben túl durvák vagyunk, azzal csak tetézzük a helyzetet, és még rosszabb lesz. Én kerek perec megmondtam no name-nek, hogy a tanárai valószínűleg baromira nem tanították meg sok mindenre, amire meg kellett volna. Vannak ilyen speciális igényű gyerekek, akiket egészen máshogyan kell kezelni. A tanárnak vagy gyógypedagógusnak pedig sosincs könnyű dolga, mert az iskolatársak gyakran - tudatlanságból - lerombolják mindazt néhány sértő szóval vagy megjegyzéssel, amit addig sikerült fölépíteni. Ami itt folyik, az is ehhez hasonlatos.
Psychonaut: Ezért kellene toleránsnak lenni.
-
tildy
nagyúr
Ja és ha 20 -30 ember mondaná, leülnék, elgondolkodnék, és lehet nem is írnék egy darabig.
Nem pedig azt mondanám, hogy ne olvasd. Van akinél van belső kontroll.
Én másképp tekintek a logoszférás személyes bejegyzésre mint te. Lehet ez a különbség.Mert nekem az ottani személyes bejegyzés az olyan, ami azért cikk, tehát azért nézzen ki valahogy, de személyes, ezért nem címlapra való. Napi szinten próbáltam úgy blogolni oda, hogy mi történt velem, de nem megy vagy nehezen megy. Belső korlátok miatt. Egyszerűen annyira szem előtt van, és hasonlók. Napi eseményeket nem minden esetben lehet pedig amolyan cikk formában megfogalmazni, van , hogy az ember két sort írna, erre meg nem hiszem , hogy a legjobb felület a személyes bejegyzés rész. Akkor már inkább logoszféra. Ez az én véleményem. Meg az, hogy za ilyen bejegyzésektől ellaposodik a nem címoldali rész, holott érdekes történetek és szövegek voltak.
-
Racecam
nagyúr
Milyen szabad kéz Tildy? Már megint nem tudod miről beszélsz szerintem...
Bántott valakit az illető, anyázott vagy bármilyen formában megsértette az alapelveket?
Ellentétben azokkal akik vele személyeskedtek, kéretlenül jó tanácsokat osztogattak?
Kérte az illető ezt? Akkor most végül is miről beszélünk?

u.i.: Gondold már végig egyszer legalább amikor leírsz valamit, a másik oldalról is a dolgokat. Hová vezetne az, ha 20-30 ember mondaná meg, hogy mit lehet, ki írhat és mit, hogyan írhat a saját blogjában. Te például mit szólnál hozzá, ha néhány hangos user folymatosan cikizne az elütéseid, stílusod, vagy a témaválasztásod miatt. Nem azt mondanád egy idő után, hogy ha nem tetszik, ne olvasd? Kinek mi köze van hozzá, hogy a saját blogodban mit és hogyan írsz? Ha az Index blogjai közül valamelyik nem tetszik (ugye tudjuk, hogy azok is kommentezhetőek, sőt a címlapra is vannak válogatva), írsz nekik, hogy ezt töröljék és a blogolót rugják ki, vagy korlátozzák? Mert 20-30 embert idegesít? Inkább nem olvasod el, nem?
Az a baj, hogy néhány emeberrel együtt elfoglaltok egy álláspontot és ahhoz körömszakadtáig ragaszkodtok. Nem lehet meggyőzni, józan ésszel, nem gondolkodtok el a felhozott érveken. Nem tudtok globálisan gondolkodni. Szerintetek hová vezetne az, ha engednénk a hangos kisebbség nyomásának és egy uset indok nélkül korlátoznánka a mindenki más által gyakorolható jogaiban? Mi lesz a következő? Ha majd más valakinek nem tetszik a stílusa, helyesírása stb. akkor azt is korlátozzuk? Egyáltalán ki mondja meg, hogy kit és miben korlátozzunk? Rendezzünk róla szavazást? Arról nem is beszélve, hogy milyen blog az, ahol megmondják mit és hogyan írhatsz az alapelveken felül?
Érdekes kérdések ezek, nem? Próbáljátok végre megérteni az oldal üzemeltetőinek álláspontját, ami ráadásul szerintem az igazságos és a többség érdekeit szolgáló megoldás. De ha megérteni nem is tudjátok, akkor is fogadjátok el, mert mást úgysem tehettek.
-
ne_nezze
aktív tag
miből gondolod, hogy nincs?

nem a tanáccsal van a baj, hanem az 1000-féle tanáccsal.
ilyenkor tudok kicsit elképedni, hogy felnőtt emberek képesek megsértődni azon, hogy egy gyerek, aki maga sem tudja még mit akar, képes volt nem RÁ hallgatni. valahol ez is megmosolyogtató. -
ne_nezze
aktív tag
csak azt nem értem, minek húzod fel magad?

hagyni kell, hadd menjen a saját feje után és kész, nincs ez az egész herce-hurca. Szten Mársnak tökéletesen igaza van, sikerült itt felsztárolni ezt a srácot, ahelyett, hogy békén hagyták volna. te ennyi idősen nem zavarodtál volna meg ennyi tanácstól? mert ahány ember, annyiféle tippet kapott, aminek az lett a vége, hogy ugyan ennyi féle rúgást kap most azoktól akik 'segítettek neki. mit ne mondjak, jól ki van segítve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) szvsz nem erről van itt most szó, szerintem félreértetted.
Nem pedig azt mondanám, hogy ne olvasd. Van akinél van belső kontroll.