- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem mondanám azt, visszavonulnék a logoszférámba, hiszen a blogos rész csak amiatt indult, mehet-e így napi blog, és írhat -e bárki bármiről úgy, hogy pl:
-folyamatosan fenn van az utolsó bloggolók közt a neve, vagy olyan dolgokat ír, amire szinte a kutyafüle se kíváncsi, és csak napi dolgait rakja ki publikba.Egyébként azért ez jóval másabb, mint a blog.hu.
Szeintem a kommentelés letiltása mindenki!!! érdekeit szolgálná (legalábbis ideiglenesen midnenképp) .Sőt míg te arról az oldalról nézed, hogy korlátozás, én inkább arról, hogy ezzel fejlődne ő is, hiszen nem lenne folyamatos támadásnak kitéve, aminek azért részben oka ő is.Ti tudjátok.
Az Opera 10 helyesírás-ellenörzőjének hála pedig csökkenni fognak az elütéseim
-
FPéter
aktív tag
"Itt mindenki szabadon vezethet blogot, amíg meg nem sérti az alapelveket. "
Most törölted egy blogbejegyzésemet.
Nem a kommenteket, hanem egy személyes bejegyzésemet. Ami nem sértett alapelvet, ahogy a többi sem, hiszen hónapok óta fenn vannak, ugyanabban a stílusban, mint a törölt bejegyzés. Sőt, azok még címlapon is voltak, az egyik 5000 feletti olvasottsággal. -
Crystalheart
őstag
Nekem inkább az jött el, hogy milyen tanácsokat adtak "no name"-nek, hogy "rendezze le a gyereket", meg "lépjen", meg hasonló bátorítások. Höhö. Hö. Igazi kis karakterfejlődésnek lehettünk itt olvasótanúi, amint a félszeg kis fickóból Flippy-szerű, dühöngő félskizofrén állat lett a sok hasznos tanács nyomán.

-
FPéter
aktív tag
Nem tudtam, hogy belenyúltam valamibe. De ha a hozzászólásokkal van baj, topicot szoktatok zárni, nem személyes bejegyzést törölni.
De mindegy, nem akarok vitatkozni. Azt azért megjegyzem, én pártatlanul is furcsának érzem ezt az egészet a történések tükrében. Sosem hittem volna, hogy akármilyen bejegyzésemet, vagy akár hozzászólásomat törölni fogják a Logoutról, vagy más PH! oldalról.
Pont azért, mert bíztam abban, hogy az itteni józan moderátorok sohasem látnak bele a mondanivalómba olyan szándékot, ami valójában nincs.
-
KrAt
veterán
Mondd nyugodtan..
Hidd el, teljesen végigkövettem az eseményeket. És érdekességképp: létezik a kadettklub oldal, rajta egy egyszerű fórum. Szerencsém van ott egy moderátori ranghoz.
Nemrégiben feljött egy gyerek, és azt állította, hogy a kocsija 7 mp alatt gyorsul 100-ra (egy 1.3-as 60 lovas autóról beszélünk) és mondta a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket. De el se tudod képzelni, egy olyan társaságnak mondta a faszságait, aki 1 csavarról megmondja, milyen alkatrészbe való.. És mondta, és mondta és mondta. Én az elején ki akartam rakni, többieknél rákérdeztem, de mondták, hogy nem, adjunk esélyt neki. Oké, ti vagytok a nagyobbak. Azóta kinn volt találkozón is, mondanom sem kell, élőben még szerencsétlenebb, mint a fórumon. És tolta a faszságait, és tolta és tolta. Ennek eredményeképp a fórum fele folyamatosan elküldi a picsába, lepereg róla, a másik fele nem vesz tudomást. Ennek folyományaként 1-2 "őstag" elhagyta az oldalt, többiek alig járnak fel, mert a hsz-ek fele róla szól.Elgondolkoztam, ha az elején beáldozzuk a gyereket, és veszítünk 1 embert, akkor ma béke van. De nem, most páran itthagyták a fórumot, páran nem járnak fel, és csak ömlik a hülyeség. 1 embert megóvtunk, tönkretettük 10 másik szórakozását..
Itt no name-nél határozottan ezt érzem. Bármit csináltok, nem tudjátok megakadályozni. Hány bant szórtatok ki? Hány embernek teszitek tönkre a szórakozását? És ezzel hány ember nyer valamit? Akárhogy számolom, 1 embernek jó (no name) és sokkal sokkal többnek rossz. Ti nektek folyamatosan dolgoznotok kell, mert úgy is lesz, aki elmondja a véleményét a gyerekről, amit ti töröltök, bannoltok. Sose lesz vége, de gondolom ezt ti is beláttátok. Miért nem adjátok föl, és miért nem kéritek meg no name-et, hogy ne publikáljon, ezáltal béke lenne? Mert nehogy azt mondd, hogy az itteniek nem tettek meg mindent miatta, hogy jó útra tereljék, és mi lett? Semmi, ugyanolyan szar maradt minden..
Megéri nektek 1 ember 10-20-30-al szemben?
És ismersz: se veled, se a moderátorokkal (többüket személyesen is jól ismerem) nincs, és nem is lesz, sőt, nem is volt gondom, csupán a helyzetet látom hibásnak, és az intézkedéseket. Nyilván megbeszéltétek ezt közösen, mi legyen, ez lett a vége, de ez a ban, törlés sorozat SZERINTEM nem vezetett eredményre. Akkor revideálni kéne a dolgokat, hogy mi is a jó megoldás..
-
FPéter
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Wuthering Waves
- Autós topik
- További aktív témák...
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem a kommenteket, hanem egy személyes bejegyzésemet. Ami nem sértett alapelvet, ahogy a többi sem, hiszen hónapok óta fenn vannak, ugyanabban a stílusban, mint a törölt bejegyzés. Sőt, azok még címlapon is voltak, az egyik 5000 feletti olvasottsággal.