Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Yettel topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Guts
aktív tag
Na most már értem miért akart bemenni Xing Csang Jin egyedül abba a sötét szobába, ahol a fejlesztések zajlanak. Fényképezgetünk titokban, aztán posztolgatunk..? Csak kerüljön elém, eltöröm a kezét, így legközelebb majd jobban meggondolja!
...
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
cant wait előről nincs leakelt kép?
megnézném. nqagyon izgatja a fantáziám... a vékony káva miatt... kár h LG -
-
halkow
őstag
szerintem az irDA nak a helye lesz kicsit megfestve hogy szimetrikusabb legyen az összhatás, g flexnél is oda rakták
-
nozs23
addikt
Biztos, hogy nem Xenon vaku. Ott a dupla led villanó, ráadásul eltérő színárnyalattal. Ha Xenon is lenne akkor untig elég lenne egy szimpla led segédfény a videózáshoz. Soha nem fogom megérteni, hogy egy közel 200 ezer forintos készülékre(és itt nem kimondottan a G3-ra gondolok), hogy nem fér rá egy nyamvadt Xenon vaku, aminek működése össze sem hasonlítható ezekkel a kulcstartóra való ledekkel. Ja és közben nyomatják a marketinget, hogy mekkora király képeket csinálnak. Egészen addig, amíg le nem megy a nap...
-
roli543
őstag
Ma tv nem lesz?
-
Fritz Teufel
addikt
Egy ekkora batár telefonra már akár bicikliláncot is lehetne tenni, úgy sem nagyon nevezhető már mobil kategóriának.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
A kraterben lesz a vercukorszintmero helye.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Tidzsimon
őstag
-
SkyS1gn
félisten
Biztos hogy Snapi 801? Nem 805?
-
C$abi
aktív tag
Utolértük az első Galaxy Note-ot, mert az akkoriban idétlenül nagy volt, most pedig ez az átlagos méret a csúcsmobilok között. A dummy-k alapján szépnek ígérkezik az új Optimus UI, de még mindig nem értem:
Miért kezdi el minden gyártó az Apple után "flatesíteni" a felhasználói felületét? Vagy még mindig van mit másolni az iPad minin kívül? Mert kb. mindegyik nyolchüvelykes tablet úgy néz ki, ami szomorú mert ennyire nincs kedvük szép és dizájnos termékeket előállítani? -
Otisz
őstag
Az egy alkoholszonda lesz
Vagy lesz ott egy beépített tű, és megméri a vércukrot
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Szerintem az az infra a Tv-hez, de ahhoz meg túl nagy. Viszont így szimmetrikus a hátlap.
-
-
kekkola
senior tag
-
spawn21
veterán
válasz
xperiasigi #8 üzenetére
Mert mekkora érvágás lenne. A real racing 3 akadna. Mert az összes vas már egy kalap........ Ugyan már
-
kakuk.tamas
addikt
Ha tippelnem kellene, akkor én fényérzékelőt (mérőt) mondanék, ami a kamerát állítja. Pl. vakut, ISO érzékenységet, etc..
-
törölt tag
Csak nelenne QHD...
-
babkukta
senior tag
válasz
menyhartlevi #13 üzenetére
Egyébként csak nekem hat hullámosnak a hátlap ezen a képen???
-
w333
félisten
[ Szerkesztve ]
-
menyhartlevi
aktív tag
Itt van vele a telefon (majdnem) egészben.[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Azért komoly hogy az alcímben ez tényként van megemlítve, miközben a bizonyíték egy elmosódott kép. Az akku idő így milyen lesz?
-
kráter?! biztos kensington zár.
-
w333
félisten
válasz
xperiasigi #8 üzenetére
Szerintem pedig az lesz ...
És a 3000mAh akku helyett inkább 3500mAh tűnik reálisnak
Ezen kívül azt mondták még hogy 99% hogy fém lesz, és talán még ip67 is
-
babkukta
senior tag
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Engem nem az 5,5" zavarna, hanem az, h akkora akksi van benne mint a g2-be, és sokkal nagyobb felbontású, 0,3"al nagyobb a kijelző, és erősebb is hardverileg. Persze egy átlagot biztos fog hozni így is üzemidőben, de h mennyire fog a kistestvér nyomába érni... márpedig be kéne h érje, mert eddig az összes flagship elhúz az elődmodell mellett
-
xperiasigi
őstag
Eddig snapi 805-rol volt szo
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
" microSDHC kártyával bővíthető ", ahogy a cikkben is szerepel. Remélem igy is lesz, s még májusban meg is fog jelenni.
[ Szerkesztve ]
-
Remélem nem 5,5 lesz az már nagy! Pedig már nagyon várom a készüléket, és ha valóban ilyen lesznek a gombok akkor szép lesz, jobban bejön mint a 2-é, pedig az is szép. Vajon ez már kapni fog memória kártya bővithetőséget? .
-
babkukta
senior tag
"Az @evleaks által megszellőztetett képen például jól látható, hogy a dupla LED villanó és a három vezérlőgomb mellett még egy hatalmas „kráter” is tátong a kamera mellett," - de, a gombok hátul lesznek. A kráter a bal oldali fekete lyukra vonatkozik (ha jól értelmeztem a szöveget)
-
lexter00
őstag
Akkor a gombok nem hátul lesznek?Vagy az szenzor lesz maga a gomb?
[ Szerkesztve ]
-
babkukta
senior tag
Hát....5,5" QHD felbontáshoz 3000res akksi??? A G2ben 5,2es FHD volt. Ez lehet h most nem lesz üzemidő bajnok.
A sebességgel sztem nem lesz gond. Szintetikus tesztekben fogja hozni a formát, de azért nem fogja beelőzni a FHD-sokat. Antutuban egy 32 ezerre tippelek -
Szerintem vagy egy xenon vaku lesz a "kráter" helyén, bár ehhez talán túl kicsi, vagy az infra port kerül hátulra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Dupla LED villanóval, három vezérlőgombbal és egy egyelőre ismeretlen célt szolgáló szenzorral bástyázta körbe idei csúcsmodelljének kameráját az LG.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 4
- Elektromos autók - motorok
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politikai mémek
- Home server / házi szerver építése
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok