- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
Hát nem tudom, mikro azt olvasom, hogy x8, x10 mini is akad, söt középkategóriában is gondok vannak az androidos készülékekkel akkor azért gyanakodó leszek. De lehet iagzad van, a gyártók anagy hardver versenyben a legfontosabbról feledkeznek el, a jó szoftverről, lehet tényleg nem google sara ez..
Ellenben ha nem foglalkoznak vele sokat az se gond (egyenlőre) mivel konkurencia nincs, iphoone nem az a 150e Ft-os árával. Reménykedek win7ben, dehát az is még sok idő, plussz ráírni az appokat. Meego jó lenne, fóleg ha egy az egyben indulásnál a nokia store elérhető lenne, na akkor beindulna a bolt nokiának újból! -
robertel
senior tag
Nem tudom, de én nem hakkelem, nem buherálom a telefonom (LG GT540) de rengetegszer lassul fagy, hívásoknál főleg. Nagyon szeretem a sokoldalúságát, de ez a része nagyon dühitő. pedig widgeteket se használok, csak ami fent volt, plussz 4-5 app, navigáció és kész is van. Ettől nem szabadna meghalnia, mégis emgteszi.
Sajnos az a baj nincs alternatíva egyenlőre, wp7 talán az lesz, de hiába lesz kész mango, amig azok a progik nem elsznek ott amik nekem kellenek addig marad android és a szenvedés..
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest