Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robertel

senior tag

válasz k850 #73 üzenetére

Hát nem tudom, mikro azt olvasom, hogy x8, x10 mini is akad, söt középkategóriában is gondok vannak az androidos készülékekkel akkor azért gyanakodó leszek. De lehet iagzad van, a gyártók anagy hardver versenyben a legfontosabbról feledkeznek el, a jó szoftverről, lehet tényleg nem google sara ez..
    Ellenben ha nem foglalkoznak vele sokat az se gond (egyenlőre) mivel konkurencia nincs, iphoone nem az a 150e Ft-os árával. Reménykedek win7ben, dehát az is még sok idő, plussz ráírni az appokat. Meego jó lenne, fóleg ha egy az egyben indulásnál a nokia store elérhető lenne, na akkor beindulna a bolt nokiának újból!

• robertel

senior tag

válasz k850 #45 üzenetére

Nem tudom, de én nem hakkelem, nem buherálom a telefonom (LG GT540) de rengetegszer lassul fagy, hívásoknál főleg. Nagyon szeretem a sokoldalúságát, de ez a része nagyon dühitő. pedig widgeteket se használok, csak ami fent volt, plussz 4-5 app, navigáció és kész is van. Ettől nem szabadna meghalnia, mégis emgteszi.
    Sajnos az a baj nincs alternatíva egyenlőre, wp7 talán az lesz, de hiába lesz kész mango, amig azok a progik nem elsznek ott amik nekem kellenek addig marad android és a szenvedés..

Új hozzászólás Aktív témák