- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Ott a pont ... hihetetlenül feleslegesen túlhájpolt baromság ...
Rezisztív vs. Kapacitív ... előnyök - hártányok ...
Mind a kettő másra jó ... Ismerősömnek iphone-ja van, nekem 5800 XM ...
Kipróbáltam és nagyon tetszett ... tök jó volt baromkodni ... Megkérdeztem mennyit használja a multitaccsot ... "Hát nem nagyon ..." Bezzeg a kézírásfelismerőt azt elfogadta volna ...Én szeretem az 5800-ast rezisztívvel ... nem tökéletes, de jó cucc ... Ellenben egy olyan világban ahogy ha kifogy az elem a távírányítóban akkor elkezdi izomból nyomni a gombot az emberfia, ott nem látom értelmét az óriási "kapacitívképernyőtavilágnak" hájpnak ... (Amit aztán télen dühösen nyomkod kesztyűben a géniusz, hogy "...sszameg, elromlott, nem bírja a hideget vagy mivan? ..." )
Mondjuk én keményen kisebbségi vagyok e téren, mert nekem nem lételemem a 876 Terapixeles kamera, mert az fasza ... Xenon vaku? Nekem elég a 2 ledes is, úgyis csak elemlámpának használom ... Nálam a GPS többet ér mint a Wifi (Kishazánkban, ha nem városban él az ember, több hasznát veszi ...) és még sorolhatnám ...
Egy szó mint száz: senkit nem akarok megbántani, de egyik sem jobb mint a másik ... Az egyik az egyik embernek jobb, a másik a másiknak ... Nem jobb a kapacitív kijelző, csak más ... Tud multitouchot (HA a SW is ...) de nem kezelhető stylus-al (sem körömmel, se kesztyűben ...) így kimarad a kézírás és a rajz is ...
Felesleges ezen vitázni. Ugyanis ez tipikus Intel/AMD - nVidia/Ati (tudom ... AMD ezis ...) dolog ...
Ki kell próbálni, ez tény ... és akkor el tudod dönteni melyik tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest