- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Én még nem láttam embert kézirás felismerőt használni virtuális qwerty helyett.De egyébként capacitive kijelzőn is működik a dolog sőt.Ami azt illeti iphone-ba is van ilyen japán és kínai nyelvnél.Tehát bármelyiknél lehetne csak minek?Úgyis elforgatom a kijelzőt mint mindenki más és olyan gyorsan írok két kézzel hogy eszembe se jutna a kézírás.
-
joey04
titán
A cp kijelző nem a mt miatt fontos, hanem mert ez végre valóban az érintésre reagál. Ez nekem pl fontos. Kézírás soha nem kellett pedig volt 3 rez kijelzős mobilom is ami tudta. A kesztyűs példa állná meg csak a helyét de én még az iphone batár ikonjait sem tudnám kesztyűben eltalálni, nem még a touch symbian vékonyabb csíkjait a menüben.
-
-
babosmiki
addikt
-
DummyBoy
senior tag
Ott a pont ... hihetetlenül feleslegesen túlhájpolt baromság ...
Rezisztív vs. Kapacitív ... előnyök - hártányok ...
Mind a kettő másra jó ... Ismerősömnek iphone-ja van, nekem 5800 XM ...
Kipróbáltam és nagyon tetszett ... tök jó volt baromkodni ... Megkérdeztem mennyit használja a multitaccsot ... "Hát nem nagyon ..." Bezzeg a kézírásfelismerőt azt elfogadta volna ...Én szeretem az 5800-ast rezisztívvel ... nem tökéletes, de jó cucc ... Ellenben egy olyan világban ahogy ha kifogy az elem a távírányítóban akkor elkezdi izomból nyomni a gombot az emberfia, ott nem látom értelmét az óriási "kapacitívképernyőtavilágnak" hájpnak ... (Amit aztán télen dühösen nyomkod kesztyűben a géniusz, hogy "...sszameg, elromlott, nem bírja a hideget vagy mivan? ..." )
Mondjuk én keményen kisebbségi vagyok e téren, mert nekem nem lételemem a 876 Terapixeles kamera, mert az fasza ... Xenon vaku? Nekem elég a 2 ledes is, úgyis csak elemlámpának használom ... Nálam a GPS többet ér mint a Wifi (Kishazánkban, ha nem városban él az ember, több hasznát veszi ...) és még sorolhatnám ...
Egy szó mint száz: senkit nem akarok megbántani, de egyik sem jobb mint a másik ... Az egyik az egyik embernek jobb, a másik a másiknak ... Nem jobb a kapacitív kijelző, csak más ... Tud multitouchot (HA a SW is ...) de nem kezelhető stylus-al (sem körömmel, se kesztyűben ...) így kimarad a kézírás és a rajz is ...
Felesleges ezen vitázni. Ugyanis ez tipikus Intel/AMD - nVidia/Ati (tudom ... AMD ezis ...) dolog ...
Ki kell próbálni, ez tény ... és akkor el tudod dönteni melyik tetszik
-
madarasz92
őstag
Tényleg elég furán áll a képen a kijelző!
Amugy meg kiváncsi leszek erre az eszkőzre! -
GALARDO
addikt
Na én erre várok!
-
plus44
veterán
Úgy érzem várok még az 1000-es szériáig, hátha...
-
Dare2Live
félisten
válasz
FoxiestFox #18 üzenetére
ez eddig is így volt akinek kellett qwerty vett N97et akinek nem 5800át, akinek nem vett Diamondot, akinek nem .....
éppenségel jó, hogy mindkét réteg igényeit kiszolgálják.
-
Még csak most jön az N900, és máris itt vannak a hírek az "átdolgozott kezelőfelületű" 920-asról... Ezek után ki fog N900-at venni?
Akinek rohadtul fontos a qwerty, más nem...
-
-
erdoke
titán
Vannak próbálkozások, de a digitalizáló is igényel módosításokat, nem csak egyszerűen a mostani rezisztív megoldások alá tesznek más elektronikát.
-
Dare2Live
félisten
mondjuk az SW ami béta szokott lenni és az kvázi minden új pda-okostelón első körben az
(ezalol max a szifon kivétel de az 3éve elég hasonló és első időben annak is volt baja.)
Én inkább a bill "hiánya" nagyobb kijelző miatt várom meg. Annyit gépeltem kijelzőn, hogy már megszoktam a szart... már nem is zavar....
-
Scalpel
senior tag
Szerintem rezisztív kijelző technológiával is lehetne multitouch, ha megfelelő elektronika lenne alátolva... nem az érzékelt fizikai hatás határozza meg a multitouch képességet, hanem a feldolgozóelektronika, amit alátettek, meg esetleg a szenzorsűrűség, amiben talán a rezisztív még jobb is...
-
Straw
senior tag
Iphone már volt a kezemben többször is, de az annyival másabb a többi kütyünél hogy ott zserintem nem lehet összehasonlítani mert az rezisztívvel is nagyon "folyékonyan" működne.
Én amúgy nem szeretem az Iphonet de elismerem hogy zseniális fícsörök vannak benne és k*rva jól össze van rakva.
Nekem egy 5800-m van, próbáltam már más érintőképernyős telókat is de olyan egetverően nagy különbséget nem éreztem, viszont egy androidot minden féleképp ki szeretnék majd próbálni hátha rájövök.
Azért köszi a választ. -
Straw
senior tag
Valaki mondja már meg nekem hogy mi ez a nagy "kapacitív kijelzős telót akarok mánia". Mi az a nagy különbség amitől ennyivel jobb a kapacitív kijelző mint a rezisztív?
Ez most minden rosszindulat nélkül kérdezem, pusztán kíváncsiságból, mielőtt még valaki elkzdene leugatni hogy milyen tudatlan vagyok.
-
David75
őstag
Egyre inkább elbizonytalanodok a nokia maemo telefonjaival kapcsolatban.Annyira bizonytalan az egész,majd ha capacitive kijelzős lesz akkor veszek,nem akarok az n900-al vásárlásával egy béta teszter lenni a nokiánál.
-
leipsing
csendes tag
jajj de látszik hogy csak rávan fotosoppolva a kijelző....
-
amanoba
őstag
azért az röhej, hogy a legfontosabb fejlesztés az álló képes használhatóság lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest