Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

válasz Straw #5 üzenetére

Ott a pont ... hihetetlenül feleslegesen túlhájpolt baromság ...

Rezisztív vs. Kapacitív ... előnyök - hártányok ...

Mind a kettő másra jó ... Ismerősömnek iphone-ja van, nekem 5800 XM ...
    Kipróbáltam és nagyon tetszett ... tök jó volt baromkodni ... Megkérdeztem mennyit használja a multitaccsot ... "Hát nem nagyon ..." Bezzeg a kézírásfelismerőt azt elfogadta volna ...

Én szeretem az 5800-ast rezisztívvel ... nem tökéletes, de jó cucc ... Ellenben egy olyan világban ahogy ha kifogy az elem a távírányítóban akkor elkezdi izomból nyomni a gombot az emberfia, ott nem látom értelmét az óriási "kapacitívképernyőtavilágnak" hájpnak ... (Amit aztán télen dühösen nyomkod kesztyűben a géniusz, hogy "...sszameg, elromlott, nem bírja a hideget vagy mivan? ..." )

Mondjuk én keményen kisebbségi vagyok e téren, mert nekem nem lételemem a 876 Terapixeles kamera, mert az fasza ... Xenon vaku? Nekem elég a 2 ledes is, úgyis csak elemlámpának használom ... Nálam a GPS többet ér mint a Wifi (Kishazánkban, ha nem városban él az ember, több hasznát veszi ...) és még sorolhatnám ...

Egy szó mint száz: senkit nem akarok megbántani, de egyik sem jobb mint a másik ... Az egyik az egyik embernek jobb, a másik a másiknak ... Nem jobb a kapacitív kijelző, csak más ... Tud multitouchot (HA a SW is ...) de nem kezelhető stylus-al (sem körömmel, se kesztyűben ...) így kimarad a kézírás és a rajz is ...

Felesleges ezen vitázni. Ugyanis ez tipikus Intel/AMD - nVidia/Ati (tudom ... AMD ezis ...) dolog ...

Ki kell próbálni, ez tény ... és akkor el tudod dönteni melyik tetszik :)

Új hozzászólás Aktív témák