- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Ott a pont ... hihetetlenül feleslegesen túlhájpolt baromság ...
Rezisztív vs. Kapacitív ... előnyök - hártányok ...
Mind a kettő másra jó ... Ismerősömnek iphone-ja van, nekem 5800 XM ...
Kipróbáltam és nagyon tetszett ... tök jó volt baromkodni ... Megkérdeztem mennyit használja a multitaccsot ... "Hát nem nagyon ..." Bezzeg a kézírásfelismerőt azt elfogadta volna ...Én szeretem az 5800-ast rezisztívvel ... nem tökéletes, de jó cucc ... Ellenben egy olyan világban ahogy ha kifogy az elem a távírányítóban akkor elkezdi izomból nyomni a gombot az emberfia, ott nem látom értelmét az óriási "kapacitívképernyőtavilágnak" hájpnak ... (Amit aztán télen dühösen nyomkod kesztyűben a géniusz, hogy "...sszameg, elromlott, nem bírja a hideget vagy mivan? ..." )
Mondjuk én keményen kisebbségi vagyok e téren, mert nekem nem lételemem a 876 Terapixeles kamera, mert az fasza ... Xenon vaku? Nekem elég a 2 ledes is, úgyis csak elemlámpának használom ... Nálam a GPS többet ér mint a Wifi (Kishazánkban, ha nem városban él az ember, több hasznát veszi ...) és még sorolhatnám ...
Egy szó mint száz: senkit nem akarok megbántani, de egyik sem jobb mint a másik ... Az egyik az egyik embernek jobb, a másik a másiknak ... Nem jobb a kapacitív kijelző, csak más ... Tud multitouchot (HA a SW is ...) de nem kezelhető stylus-al (sem körömmel, se kesztyűben ...) így kimarad a kézírás és a rajz is ...
Felesleges ezen vitázni. Ugyanis ez tipikus Intel/AMD - nVidia/Ati (tudom ... AMD ezis ...) dolog ...
Ki kell próbálni, ez tény ... és akkor el tudod dönteni melyik tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest