- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
Meg is érkezett:
http://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-8 -
válasz
turbulencia8 #12 üzenetére
Nézd meg élőben
Most mit mondjak rá?
-
monti0222w
addikt
Várom a bejelentést kíváncsi vagyok a hangchipre, (Ozo) még nem hallottam róla, ha lesz olyan hangban mint a V20-ban, akkor esélyes lesz nálam, pláne egy jó árral.
-
Nekem ma volt a kézben a Nokia 5, de jön a 6 is a szolgáltatókhoz.
Baromi jó szerintem
-
doooo
veterán
De miért húzzák eddig? Az O-ra várnak? Akkor meg ne legyen kérdéses, hogy azzal jön-e... Idióták... már rég piacon lehetne, és most max elsőként adnának ki rá 8.0-t. Azt hiszik, hogy annyira fontos az embereknek a legfrissebb android verzió, hogy rögtön lecsapnak majd erre? Főleg a Note 8, V30, meg új iPhone-ok, Pixelek, Mate 10, stb. debütálásaival kb. egyidőben (úgy, hogy egy S8 vagy U11 garantáltan jobb vétel ettől, így látatlanban is).
Ez az egész Nokiás baromság teljesen elcseszett eddig. -
atike
nagyúr
Hátha ebből már lesz valami... Sajna se a 3, sem az 5 nem jött be. A 6 sem az igazi.... Na majd ez. Mondjuk ezek a kör alakú ikonok.... Háááát.....
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok arra a kedvező árra, és arra is hogy csúcs vason is meg tudják e olani, hogy akadjon a stock droid
-
.Szaki.
addikt
A Nokia3 és 5 tesztjének elolvasása után remélem, hogy a 8 nem ezen az úton fog továbbmenni, mert ha igen, akkor már kiadni sincs értelme.
-
moleculez
veterán
Onnan a Nokia Brandet már ki nen szedik a sárból, hacsak nem veszi meg valami komoly gyártó, és tol prémium készülékeket. Prémium áron. Ohh wait. Van pár ilyen.
Telített a piac, ezt el kell fogadni, a új szereplők hagyományos termékekkel addig élnek amíg a tőke tart. Kell valami radikális újítás a paicra. -
jUUh
addikt
Remélem ez nem olyan xar lesz mint a többi
-
jacis
nagyúr
Adják már ki....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igaz, a képminőség a szokásos: alulexponált, fókuszhibás, de a lényeg azért annyira látszik, hogy érdemes legyen kibogarászni.
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4236
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest