2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Fotókon a Nokia 8 rendszere

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashLeaks

Igaz, a képminőség a szokásos: alulexponált, fókuszhibás, de a lényeg azért annyira látszik, hogy érdemes legyen kibogarászni.

Hirdetés

A Nokia 8, korábbi hiedelmek szerint Nokia 9 már végigment az összes teljesítményteszten, van, amelyiken kétszer is. Az egyetlen biztos pont a Snapdragon 835-ös lapka volt, amihez a Geekbench például már látott 4 és 6 GB rendszermemóriát, de 8-at is. Egyre valószínűbb viszont, hogy az állítólag kedvező áron, augusztus 16-án érkező készülék marad a 4 gigabájt operatív memóriánál. Ezt most a kínai WeChatről származó képek is alátámasztják.


További képek a galériában!

A specifikáció további elemei is kivehetők a képernyőn megjelenő adatokból, így a kijelző felbontása simán elárulja a panel méretét. A 2560 x 1440 pixel hüvelykenként 559 pixelt jelent ez esetben hüvelykenként, tehát a képátló szükségszerűen 5,25 hüvelyk lesz. A készülék külleme, amennyire megítélhető, igen hasonlít az eddigi modellekre, tehát a formaterv a technikai lehetőségekhez mérten valószínűleg egységes. Az Android verziószáma viszont nem egyezik a legutóbbi teszteredményekkel. Ez mondjuk sokat nem jelent, a végleges verzió még nyugodtan lehet Android O.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.