- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerasz
aktív tag
-
axioma
veterán
Eskuvomon voltam utoljara kifestve (2001). Akkor en ragyas vagyok? Es az szamit belolem, vagy esetleg barmi ami emberi? A hajfestest is amig lehetett huztam de mar nem lehetett, allandoan "joszandekuak" noszogattak. Most nem mind1? Akkor is 47 vagyok ha barna meg akkor is ha osz.
Az arc legyen tisztan tartva, mint egeszsegugyi szuksegesseg, de az apolas magasabb szintjei mar arrol szolnak hogy most szep legyen vagy idonkent hogy majd hosszabb ideig szep legyen (ami azt jelenti leforditva, h "be-be-be, az atlagnal "jobb" vagyok").
En a tudasomtol erzem magam magabiztosnak, nem a kinezettol. -
axioma
veterán
Kerdes, hogy mi az arcapolas celja. Valami szepsegidealhoz kozelites vagy belulrol fakado jobb erzet? [Azaz ez most a puder vagy a kellemetlen borszarazsagot hidratalo krem kategoria?] Tartok tole, hogy 99%-ban elobbi (legfeljebb mar az is indit befele joerzest bizonyos tipusokban, de az masik irany), igy nem is a mukodesi elv valosagossagaval van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest