Hirdetés

Foreo Bear - a medve nem játék

A svéd gyártó új szépségápolási eszköze kompakt és biztonságos formában teszi lehetővé a mikroáram alkalmazását, amit a megszokott ultrahangos technológia és remek termékdizájn egészít ki. És nem azért okos, mert van hozzá app.

Hirdetés

Bevezetés

A svéd Foreo professzionális kozmetikai technológiákat és eljárásokat tesz elérhetővé kompakt, otthon is biztonságosan és hatékonyan használható formában. A Luna termékcsalád a tisztításra fókuszál, az UFO a hatóanyagbevitelt optimalizálja és maximalizálja a sejthártya áteresztőképességét nagy mértékben fokozó, váltakozó frekvenciájú ultrahanggal, az UFO 2 széria pedig már teljes spektrumú fényterápiával is kiegészíti a termo (hő)- és krioterápával (hidegterépia) kombinált, 90 másodperces UH kezelést. A Bear (Mackó) szintén egy ismert, de a fentiektől eltérő technológiával és hatásmechanizmussal dolgozó elektrokozmetikai eljárást kínál apró, jellemzően rózsaszín mütyűr formájában.


[+]

A non-invazív transzdermális (a Foreo marketingnyelvén T-Sonic) ultrahanggal történő hatóanyagbevitelről és fonoforézisről már értekeztünk az UFO mini kapcsán, a hidegterápia és a LED fényterápia hatásait és működési elvét az UFO 2 kapcsán tárgyaltuk, az arctisztítóknál pedig kitértünk az ultrahanggal porlasztott víz mechanikájára (hidrodermabrázió), ami jóval meghaladja a puszta rezonanciával elérhető hatékonyságot és kíméletesebb a fizikai hámlasztóknál (arckefe, bőrradír), amelyeket bizonyos esetekben és egészségügyi kondíciók fennállása esetén nem is szabad használni.


[+]

És mielőtt újra ugyanott tartanánk. Egyrészt a professzionális termékek (a Foreon kívül van még néhány nagy brand) és a kínai webshopokban gyanúsan töredékáron kapható, rezgő kacatok között óriási különbség van; nem, nem ugyanaz. Másrészt az orvostudomány által kifejlesztett és alkalmazott, majd kozmetológiába átemelt technológiák létjogosultságáról és hatékonyságáról nem érdemes vitatkozni. A fizika, a kémia és a biológia törvényszerűségei és folyamatai nem hit kérdése. Most sem azt szeretnénk kideríteni, hogy az alacsony erősségű ingeráram terápia működik-e, mert működik, hanem, hogy ebben a formában mennyire hatékony, milyen a felhasználói élmény és milyen eredményekre számíthatunk, ha kifizetjük a vételárat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • FOREO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés