- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NextError
tag
válasz
wong kok wah #1766 üzenetére
Megvan a hiba... :D nem volt jó az új hubbal sem.. de miêrt is lett volna jó, szét volt csúszva az usb mini toldó kábel szétszedtem a műanyag borítást és a kézifék alatt volt egy toldás.. nem tudom hogyan de nem volt összedugva...
Mehet vissza a másik port.
Gondolom sebességbe meg funkcióba nincs különbség a kêt port között..
Az egyik HC3T-14F014-BC a másik HC3T-14F014-BD -
NextError
tag
válasz
wong kok wah #1763 üzenetére
Tudtok esetleg bontót ahol lehet vagy valaki aki foglalkozik ilyenekkel, vagy bátran ali vagy ebay mehet?
-
NextError
tag
válasz
wong kok wah #1761 üzenetére
Most tudtam megnézni egy usb mini type c kábellel tölti a telót, a mini usb usb anya kábel még úton van de akkor gondolom nem az apim portja a hibás.
-
NextError
tag
válasz
wong kok wah #1757 üzenetére
Mit tudnék megpróbálni ebben az esetben, így néz ki mint a képen.
-
NextError
tag
válasz
wong kok wah #1757 üzenetére
2018-as ha minden igaz egybe van a kijelzővel legalábbis onnan húztam ki a kábelt és dugtam vissza amikor próbálgattam.
Köszi a segítséget :) -
NextError
tag
válasz
wong kok wah #1753 üzenetére
Az APIM az a kijelző igaz? És akkor oda egy mini usb to usb female átalakítóval mehet bele a pendrive?
-
NextError
tag
Sziasztok!
Lehet picit off topik de nem tudom hova lehetne még fordulni.
Kaptam egy céges Ford Transit Connectet és nem sikerül a dupla usbs hubbol életet kinyerni, pendrive 3 próbálva + teló nem tölt nincs android auto. A port világít.
Csekkoltam a csatlakozásokat kijelzőnél is elvileg minden be van dugva + néztem a biztiket bár nem sikerült rájönnöm egyértelműen melyik lehet érte a felelős. ( Ha esetleg tudja valaki azt még megpróbálnám megnézni mégegyszer.)
Kérdésem az lenne új portot vegyek vagy van még valami amit meg lehet próbálni? És ha újat akkor milyet honnan?( hc3t-14f014-bc ez a port száma)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest