- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... a Thunderbirddel is hasonlót akarnak ... " - a lejtőn nincs megállás.
Én biztos teli pofával röhögnék azon, aki megpróbálná nekem bizonygatni, hogy ez egy "vérbeli Mustang"." ... ha szimplán egy hátsókerekes sportkupéba elektromos motort raknak, azt felőlem hívhatják Mustangnak."
Én nem vagyok ennyire engedékeny. A Mustang-hoz a forma mellett hozzátartozik a V8 és a vele járó hang. Nekem a négy-hengeres Mustang sem tetszett (de hát ki kell szolgálni a kispénzű pojácákat is) de az mindenen túltesz, hogy a Mustang-ság összes esszenciáját nélkülöző - ráadásul meglehetősen csúnya - villanyautóra csak azért ráaggatják ezt a nevet, mert akkor majd biztos vinni fogják.
Szívesen ott lennék, mikor első alkalommal egy Mustang találkozóra nagy büszkén begurul a tulaj egy így villanypónival.#10 Daffit
" ... a hangszóróból szól a motor hang ... "
Sajna ez nem egyedi. Az autózás hanyatlását éljük. Mi még talán vehetünk majd egy-két élményautót (használtan, ha az újat nem is engedhetjük meg magunknak), de az utánunk jövő generációknak már csak ezek wannabe autók maradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly terveket szövöget a Ford a tisztán elektromos és a konnektoros hibrid kategóriákban, legyen szó személyautókról vagy haszongépjárművekről.
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- iPhone topik
- Politika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest