- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Erre amúgy én is szeretném tudni a választ, hogy mégis mi a tényleg gyenge ezekben az atomokban, ami miatt a proci felépítéséhez jobban értők lehúzzák. Mert én csak -1 sgx544-et látok a nyolcmagos exynos ellen, mégis hasonló pontot. Azon kívül, hogy pár program nem megy tökéletesen?
-
blade zte
őstag
A vivo xplay megindította ezt, és folytatódik:
Végre tényleg phabletek ezek a készülék, a legkorrektebb kijelzövel, és sztereóval, hogy ne ilyen prüntyögö gagyinak hasson. Ezek az igazi multimédiás készülékek, amik egyben a telefon funkcióit is ellátják még ekkora méreten. A régi nagy okostelefonok méltó utódjai, lekörözik az alsóbb, és magasabb kijelzöméretet is szerintem praktikusságban. (Kivétel a proci szerepe, az legközelebb talán, nem esik áldozatul az intel atomjainak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest