Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz moleculez #22 üzenetére

Az én hozzászólásomat úgy néz ki elfelejtetted elolvasni. Szerintem az sem túl okos dolog, hogy úgy kezeled a MS-ot mintha valami tapasztalat nélküli kismiska cég lenne mobilrendszerek téren, holott jóval több tapasztalata van mint a Google-nek. Ennek ellenére ennyire képes, hogy a arra a pár millió Lumiára ami forgalomba van (és ugye támogatott eszközök is) sem képes egy épkézláb szoftvert írni úgy hogy másfél éve megy az Insider program. A Redstone is tulajdonképpen egy finomítása a TH2-nek ami a 950-ekkel került piacra kb. 9 hónapja. Az alapja akkor megvolt a rendszernek amire épitkezhettek. A Nougat meg a MM-ra épült és 5 hónap beta teszt után kitolták egy hibátlan rendszert. A MS-nak 10 alatt sem sikerült ez úgy hogy zártabb a rendszere és a Redstone-ba meg nincs annyi látványos és hasznos újítás a TH2-höz képest mint android vonalon a Nougat-ba a MM-hoz képest.
    Szóval én a te megnyilvánulásodat sem tartom okosnak mert ezek a dolgok elkerülik a figyelmed, de persze "megsérteni nem akarok senkit"

Új hozzászólás Aktív témák