Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Az én hozzászólásomat úgy néz ki elfelejtetted elolvasni. Szerintem az sem túl okos dolog, hogy úgy kezeled a MS-ot mintha valami tapasztalat nélküli kismiska cég lenne mobilrendszerek téren, holott jóval több tapasztalata van mint a Google-nek. Ennek ellenére ennyire képes, hogy a arra a pár millió Lumiára ami forgalomba van (és ugye támogatott eszközök is) sem képes egy épkézláb szoftvert írni úgy hogy másfél éve megy az Insider program. A Redstone is tulajdonképpen egy finomítása a TH2-nek ami a 950-ekkel került piacra kb. 9 hónapja. Az alapja akkor megvolt a rendszernek amire épitkezhettek. A Nougat meg a MM-ra épült és 5 hónap beta teszt után kitolták egy hibátlan rendszert. A MS-nak 10 alatt sem sikerült ez úgy hogy zártabb a rendszere és a Redstone-ba meg nincs annyi látványos és hasznos újítás a TH2-höz képest mint android vonalon a Nougat-ba a MM-hoz képest.
Szóval én a te megnyilvánulásodat sem tartom okosnak mert ezek a dolgok elkerülik a figyelmed, de persze "megsérteni nem akarok senkit"
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gyúrósok ide!
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- E-book olvasók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs