- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Ha az ébren tartásra gondolsz akkor azt a Play service csinálja és kb bármelyik droidos telónál előjöhet, nem főverziót specifikus dolog. Barátnőm 4.3-as droidos Huawei telefonján is találkoztunk vele 1-szer 2 év alatt. Hibák természetesen előfordulhatnak és elő is fordulnak mindenhol, de nem egy átlagos jelenség a gyárilag 5-ös és afeletti droiddal megjelent Nexus-ok esetében.
-
tomboy0013
veterán
Igen használtam, most frissitettem az nexus 5X-em 7-re. Az S6 az Samsung telefon a gyártó által módosított droiddal, Nexus-on van Stock droid abból kell kiindulni ha már általánosan fogalmaztal a 6-os droidról. Nincs gond a 6-tal sem ahogy a 7-tel sem, csak ugye olyan telefont kell venni amin módosítatlan Google által megálmodott droid van. Nekem épp emiatt droid vonalon csak Nexus kell. A többi nem alternatíva a gyártói babrálás miatt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
moleculez #22 üzenetére
Az én hozzászólásomat úgy néz ki elfelejtetted elolvasni. Szerintem az sem túl okos dolog, hogy úgy kezeled a MS-ot mintha valami tapasztalat nélküli kismiska cég lenne mobilrendszerek téren, holott jóval több tapasztalata van mint a Google-nek. Ennek ellenére ennyire képes, hogy a arra a pár millió Lumiára ami forgalomba van (és ugye támogatott eszközök is) sem képes egy épkézláb szoftvert írni úgy hogy másfél éve megy az Insider program. A Redstone is tulajdonképpen egy finomítása a TH2-nek ami a 950-ekkel került piacra kb. 9 hónapja. Az alapja akkor megvolt a rendszernek amire épitkezhettek. A Nougat meg a MM-ra épült és 5 hónap beta teszt után kitolták egy hibátlan rendszert. A MS-nak 10 alatt sem sikerült ez úgy hogy zártabb a rendszere és a Redstone-ba meg nincs annyi látványos és hasznos újítás a TH2-höz képest mint android vonalon a Nougat-ba a MM-hoz képest.
Szóval én a te megnyilvánulásodat sem tartom okosnak mert ezek a dolgok elkerülik a figyelmed, de persze "megsérteni nem akarok senkit" -
tomboy0013
veterán
válasz
moleculez #14 üzenetére
Szerintem aki használja egyáltalán nem érdekli hányadik főverzióról van szó. Ha beta néven megy mindkettő akkor össze lehet hasonlítani. A másik dolog meg, hogy a MS a 2000-es évek eleje óta csinál mobileszközökre operációs rendszert(Az android fasorba se volt még akkor). Elég nevetséges, hogy ekkora tapasztalattal a háta mögött egy ekkora cég ennyit képes 2016-ban letenni az asztalra...
-
tomboy0013
veterán
Én kimerem Nexus és Lumia tulajként. Mindkét témának a topikjaiba járkálok még Windows és Android centrálon is és hatvan különbség
Androidon jóval kevesebb a szívás. Saját tapasztalatom az, hogy az első alfa nougat-ba kevesebb volt jóval a bug mint barmelyik Windows 10 verzióba. Már azt élvezet volt használni, a Windows-t még most sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged