Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
tomboy0013 #37 üzenetére
Elhiszem. Nekem speciel nem Google, hanem a Samsung féle optimalizálás kavart be. Kikapcsoltam és azóta minden rendben van.
-
Kékes525
félisten
válasz
tomboy0013 #35 üzenetére
Már úgy értem frissítették, újabbra. Google Play services Amit írtál, azok ebben az esetben nem használtak, az mind ki lett próbálva. Néhányszor a frissítés használt.
-
Kékes525
félisten
válasz
tomboy0013 #32 üzenetére
"Play service csinálja" Nem csak az. Sokan lecserélték és nem változott semmi.
-
Kékes525
félisten
válasz
tomboy0013 #30 üzenetére
A nexuson is jelen van ez a hiba. ha nem is aku merülés, hanem a deep sleep túlzása. Ezt S6-on is tapasztaltam. [link]
Ha a neten szétnézel és itt is a nexusoknál akkor találkozhatsz hibával. Azért itt is van hiba -
Kékes525
félisten
válasz
tomboy0013 #28 üzenetére
Használtál 6-ost? S6 alatt és olvastam, hogy máshol is nagyon sokáig megvolt a deep sleep bug. Az akku idő nagyon gyenge volt. Amúgy az S6 topikban sokat olvashatsz a hibáiról. [link], [link]
Az S6 alatt ez nagyon komoly szívás, mert elég gyenge az akkumulátora amúgy is. Az augusztusi (mostani) frissítés javította. -
válasz
tomboy0013 #16 üzenetére
+1
Elmondhatom hogy sok hibát elkövetve az eddigi 23 évemben a 2. legnagyobb hibám hogy Lumia 950-est vettem.
A legnagyobb hogy nem egyből érettségire mentem. Bár legalább könnyen találtam eddig munkát.
-
Obyboy
addikt
válasz
tomboy0013 #16 üzenetére
+1
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest