Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Arthas-

csendes tag

válasz weberzolee #44 üzenetére

Igazából mit szeretnél elérni vagy bizonyítani?
    Hogy valaki kimondja neked hogy az Apple az isten? ...
    Úgy gondolom valamit tényleg nagyon jól tud az apple!:
    Nincs még egy márka a világon ami ennyi elvakult fant csinálna..
    Komolyan ezen évek óta kivagyok és nem értem..
    Úgy védik egyesek mintha az anyjukat támadnák... sátoroznak a kutyaszarban napokig..
    Irdatlan összeget ráköltenek egy termékre amit a legjobb esetben is max 2 évig használnak de csak egy évig szeretnek mert már ott az új modell..😂😂😭😭
    Az apple egy nagyon jó márka!!
    A termékeik nagyon jók!!!
    Nekem van egy első generációs ipod touch om a mai napig működik!!
    10 éves volt tavaly!!
    Mellette egy classic 120Gb szintén megy , arról hallgatok otthon zenét dokkolón!

Elkanyarodtam.. az egész világon minden márkánál és termékkategóriánál, mindig is így működtek a dolgok.. egymás fejlesztéseit másolják és fejlesztik..
    Legyen az hi-fi ,autó ,mosógép , vagy telefon.
    Csak a telefon most marha nagy divat és előtérben van máshoz képest mint beszédtéma.
    De hogy egyesek miért érzik szükségét hogy mindenképp azt boncolgassák ki és mit hozott ki először...
    Lehet idős vagyok már ehhez...😂
    A szigetről meg az a véleményem hogy nem kéne nagy trendnek lennie mivel ez egy szükséges (vagy épp szükségtelen , nézőpont kérdése) rossz, mert ott még az apple sem tart hogy használható megoldást találjon ki a szenzorok és a hangszóró elrejtésére.
    De mivel (ők is ) birkamód mennek a divat után ezért képesek bevágást csinálni a képernyőbe csak hogy még pár pixellel kitolják az előlapon a képernyő százalékos arányát...
    A huawei meg most ezt másolja.. na bumm!

Lehet tévedek , de szerintem az apple ott csinálta meg a szerencséjét hogy anno jókor tört be egy jó és innovatív termékkel!
    Akkor kialakult egy kultusz a márka körül és ők azóta is ebből élnek!
    Hiszen ma már nem jobb és nem is tartósabb mint más csúcsmodell, baromira túl vannak árazva, nem beszélve a kompromisszumokról és megkötésekről ami baromi idegesítő ..
    Itunes.. stb..stb..

Használni kell ezeket a termékeket és ha elég jók
    szeretni.
    De nem szerelembe esni velük...
    Szerintem legalábbis..

Új hozzászólás Aktív témák