Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
fingerprint
Akkor nézd meg, hogy hogy nézett ki akkor, és hogy néz ki az i5 után. Hát nem fura? Aztán azt is nézd meg, hogy mennyi telefonban volt i5 előtt és mennyiben van utána?
dual LED
A két tónusúra gondoltam, ez mondjuk nem volt egyértelmű.LosBlancosrm
Azt hiszed, hogy az almacsutkád találja fel a spanyol viaszt újra és újra.Szövegértelmezés egyes. Nem feltalálja, népszerűsíti ha úgy tetszik.
zoleeno1
Persze, tobb sebbol verzik a dolog, csak lusta voltam telorol keresgelni meg linkelgetni
Ez a legjobb érv amikor nincs érv

Ashitaka
A belógó érzékelőt- szerintem- jobban, elegánsabban megoldották mint az Apple az x- nél.Na ja, nem olyan széles, cserébe csak egy kamera van benne, az X -ben meg ugye ennél több...
A kijelző lekerekítés kisebb, kinek melyik jön be. Szóval szebben lehet egy szubjektív vélemény, de a jobban az nem állja meg a helyét.Egyébként a patent képek alapján (magasságra arányosított méretnél) látszik, hogy a sziget mérete minimálisan kisebb, cserébe a szenzorok mennyisége töredéke, már ha a képnek hinni lehet, ha meg nem, akkor az arányokból sem kell messzemenő következtetést levonni. Másrészt a kijelző aránya sem egyforma, ez látszik a fektetett képen. Emiatt is tűnhet az LG sziget jóval kisebbnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest