Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• weberzolee

aktív tag

válasz -Arthas- #52 üzenetére

Nem akarok elérni semmit, sőt tovább megyek, szerintem egyik Apple user (nem fan) sem akar elérni itt általában semmit, csak kiáll egy rendszerint hamis állítással szemben, mert

10/9 Android cikkben valaki felhozza hogy az Apple szar
    10/10 Apple cikkben az első komment Android usertől (na ő fan, de inkább ellen fan ha van ilyen) származik és az van benne hogy az Apple szar

Ezt kéne egyszer végiggondolni. Ha megnézed a kommenteket, nem úgy történt a sztori, hogy ideböfögtem elsőnek hogy ez Apple copy. Pont lesz@rom, hogy épp mit másolnak az Android gyártók. Reagáltam egy állítás sorozatra, miszerint az Apple semmit nem talál fel és ő követi a piacot, mert ez közel sem igaz. az Android tábor lépten nyomon fikáz mindent ami Apple, és egymást is, mert a kínai a jobb, nem a Samsung a jobb, de nem mert a Huawei jobbat csinál. Ezzel nem is lenne probléma, csakhogy nem úgy tálalja, hogy jobb, hanem hogy a másik szarabb. Tipikus magyar mentalitás, aki nem velem az ellenem. Na ennyi, én itt zárom a témát, mert teljesen felesleges, és leginkább értelmetlen, mert nincsenek ellenérvek, csak szubjektív, érzelmi kitörések a másik oldalon.

• szekerkaa

csendes tag

válasz -Arthas- #52 üzenetére

Olvasd vissza akár ezt a kommentszekciót vagy bármeliyket, amiben megemlíthető az Apple. A túlnyomó többség ócsárolja, gúnyolja, gyűlöli (rendszerint közvetlen tapasztalat nélkül is) - most pl. csak azért került szóba, mert a tárgyi készülék onnan "másolt", de azért rohadjanak meg az almák ettől még . Ennyire gyönge, kicsinyes, de főleg alaptalan érzelmek meglepő, hogy egyáltalán vannak. Aztán ha valaki mepróbál bármiben jót mondani a cégről, ki lesz kiáltva fanatikusnak. Régen nem lehet tárgyilagosan erről diskurzust folytatni, itt a pH-n pláne.

A cég körüli kultusz meg egyébként 34 éves, ha a Superbowl reklámot veszem indulásnak, az iPhone-hoz meg szerencsénél talán több kellett azért.

Ha bármilyen más gyártó lennék, aki előrukkol bármilyen termékkel, kínosan ügyelnék rá, hogy ne legyen notch úgy a készülékemen, ahogy a pár hónapos nagyhírűnél. Ne hívjam Plusnak a nagyobbikat meg még pár dolog, amiket könnyen meg lehetne oldani, de nem, nem és nem (ahogy a Xiaominál is ez történt a Mix elnevezéssel).

Új hozzászólás Aktív témák