- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosász
aktív tag
válasz
Peterson_ #48 üzenetére
Csak úgy beszéltek róla mintha fejlesztés volna,pedig csak pótlás.Ha lehet miről beszélni az max az,hogy oké nem volt idő anno a rádiót berakni,meg nem tartották olyan fontosnak hogy az miatt csússzanak,de nem 2-3 hete adták ki a WP8-at,mi az istent tököltek eddig.Max. egy hónapra rá bele rakhatták volna utólag,egy frissítéssel.De hát az MS-t ismerjük,villámgyorsak.
Tehát ezt mondom.Ti úgy beszéltek mintha ez eddig nem lett volna benne a WP-ben.Nincs ebben semmi extra,valószínű ugyanazt kapja ami a WP7-ben is van,csak persze a WP8 rendszerére szabva.
-
Pirosász
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19 üzenetére
Ebből látszik hogy sokan úgy irkálnak ide,hogy csak a Barátok Közt reklámszünetében láttak WP-t.Ez nem fejlesztés,csak pótlás.Ugyanis a WP7-ben volt rádió.A WP8-ból kimaradt valamiért ősszel,amit most pótolnak.Gondolom nem ezt tartották a legfontosabbnak,mert a világ szerencsésebb részén,kb. senki nem használja.
-
Pirosász
aktív tag
Ezt örömmel hallom,mert az nagyon szép telefon.Anno majdnem vettem egyet,csak nekem túl picike volt.Egyébként pont ez is a bajom a Droiddal,hogy zsákbamacskát veszel szinte.Nem tudhatod hogy van összerakva az adott gyártó,adott típusú telefonja a droiddal.Most meg vagy elégedve a Sony-val,a droiddal,az nem azt jelenti hogy veszel egy Sony-t ha cseréled a Ray-t,az ugyanúgy fog szolgálni,mint a jó öreg Ray bácsi.
Hatalmas eltérések lehetnek hasonló specifikáció,ugyanaz a droid verzió,és mégis az egyik telefon megbízhatóan működik,a másikkal meg csak a baj van.
-
Pirosász
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Szerintem 5-10 év múlva már nem fogsz tudni WP-t venni,mert már nem lesz.Az MS nagyon arra törekszik,hogy egy op.rendszer alá hozza a számítógépet,tabletet,mobiltelefont,sőt még a játék konzolt is.Persze ettől még messze vannak,de 5-10 év múlva ez már teljesen reális jelen lesz.Legalábbis én ezt látom.Ahogy ez hozhatja el a Droid halálát is SZERINTEM.Csak a Samsung halálát nem látom.Sunyi módon azért kiad évente egy-két MS terméket.Neem szünteti meg az üzleti kapcsolatokat,hogy a kritikus pillanatban elárulhassa a Google-t,mint júdás.Nagy sz.rházik,de jól csinálja,a sunyi samu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- SzoftverPremium.hu
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest