Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #41 üzenetére
-
válasz
Speeedfire #37 üzenetére
Vannak monitoraim, azokkal több mindent lehet hallani, mint egy fülessel.
A dnb-ről annyit, hogy a legtöbb minősége (technikailag) valóban kritikán aluli, ez főleg a hígabb részén (liquid dnb) vehető észre. Na én az ilyeneket már elvből kerülöm, nagyon háklis vagyok a minőségre. Az igényes előadók alkotásai meg pont a ló túlsó oldala, meghálálja a jó rendszert. Mondjuk ez kb minden elektronikus műfajra igaz.
-
válasz
Speeedfire #34 üzenetére
Ezt jó hallani. Bár mondjuk minek váltsak, ha egyelőre még elvagyok a 8.1-gyel. Majd legközelebbi újratelepítésnél.
Benchmark DAC1.
-
Met
nagyúr
válasz
Speeedfire #34 üzenetére
Nem tudom, érdekes ez a Win10, több hisztit olvasok miatta mint hogy valaki felrakta és minden klappolt.
Mindenki másra esküszik hogy nála mitől jó.
Nem mondom azt hogy szar de én inkább nem akarok ezzel szenvedni.
Csak akkor váltok ha muszáj lesz. Pedig kerítettem legális kulcsot is hogy ingyen váltsak de nem vitt rá a lélek és mivel a hardverhez lesz hozzá rendelve a kulcs, lehet mire váltanék már másik lap lenne a gépben. -
válasz
Speeedfire #24 üzenetére
Ja, ezt hallottam, hogy Win 10 alatt még jobb a hang. Meg a DPC latency is. Majd ha stabil is lesz, s nem hallok hisztiket körülötte, akkor váltok.
Az én DAC-om 110.6 kHz-re oversamplingol.
-
válasz
Speeedfire #18 üzenetére
Jó, de erről van valami konkrét? Én ASIO-t pl csak azért használok mert low latency. De majd megnézem, régen nem vettem észre gyakorlatilag semmi különbséget, ám most egy ideje van egy elég jó DAC-om.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Speeedfire #13 üzenetére
A WASAPI ugyanúgy a Windows feldolgozója, ugyanúgy tele van azokkal, amik ellen ASIO-t használnak (például a hibás bitkonverzió és újramintavételezés). Ha az ASIO-val nem tetszik a hang, akkor a javításokkal telepakolt hangokat szereted. Ezzel nincs gond, néha valóban javítanak, de legtöbbször teljes hangszereket is elnyomnak, és a dinamika se ugyanúgy jön ki.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Speeedfire #11 üzenetére
Rengeteg plugin pipa, WASAPI pipa, csak ASIO-val (ami mellesleg jobban szól, mert egyedül ez teljesen nyers), beépített DSP pipa, album borító pipa, várom az etc-t. Esetleg elkezdjem én a sorolást a gyorsabb konklúzió érdekében?
Upszi, Google -> AIMP -> a BASS audio könyvtárakat használja. Na már ezen a ponton nem oké a "sokkal szebb hangzás".
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Speeedfire #9 üzenetére
Tényleg? Mi van benne, amit a Winamp 2006-ban nem tudott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest