- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #37 üzenetére
Vannak monitoraim, azokkal több mindent lehet hallani, mint egy fülessel.
A dnb-ről annyit, hogy a legtöbb minősége (technikailag) valóban kritikán aluli, ez főleg a hígabb részén (liquid dnb) vehető észre. Na én az ilyeneket már elvből kerülöm, nagyon háklis vagyok a minőségre. Az igényes előadók alkotásai meg pont a ló túlsó oldala, meghálálja a jó rendszert. Mondjuk ez kb minden elektronikus műfajra igaz.
-
válasz
Speeedfire #34 üzenetére
Ezt jó hallani. Bár mondjuk minek váltsak, ha egyelőre még elvagyok a 8.1-gyel. Majd legközelebbi újratelepítésnél.
Benchmark DAC1.
-
válasz
Speeedfire #24 üzenetére
Ja, ezt hallottam, hogy Win 10 alatt még jobb a hang. Meg a DPC latency is. Majd ha stabil is lesz, s nem hallok hisztiket körülötte, akkor váltok.
Az én DAC-om 110.6 kHz-re oversamplingol.
-
Ja, az ASIO megkerüli a teljes windows hang stacket, de legfőképp rendkívül alacsony latency miatt van létjogosultsága.
Nem az XP idejéből maradtak meg ezek a dolgok? Akkoriban KMixer tényleg eléggé tré volt. De Vista óta lecserélték a WASAPI-ra, amin amúgy van 32 bites float resampling is, szóval egyáltalán nem rossz, sőt.
Na mindegy, ha kigyógyultam a takonykórból, meghallgatom van-e a különbség.
-
válasz
Speeedfire #18 üzenetére
Jó, de erről van valami konkrét? Én ASIO-t pl csak azért használok mert low latency. De majd megnézem, régen nem vettem észre gyakorlatilag semmi különbséget, ám most egy ideje van egy elég jó DAC-om.
-
Ezt magyarázza már el nekem valaki, hogy a DirectSound / WASAPI / ASIO között miért lenne különbség hangban. Az exkluzivitás az oké, bár szerintem nem valami fontos, mert úgyse szól általában semmi, ha zenét hallgatok. Ha meg esetleg mégis, akkor szeretném azt is hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest