- Honor 400 Pro - gép a képben
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Pedig a többség, aki nem upgradel, hanem clean install-t csinál az nem panaszkodik.
Jönnek a frissítések, nagyon gyors. Nálam fagyi se volt, igaz 7, 8 alatt se.Ez a hw kulcs tényleg furcsa, de elvileg a főbb komponensek cseréje lesz csak kérdéses. Illetve ha cserélsz valami és visszarakod a hdd*-t, akkor elvileg egy új hw kulcs lesz.
*hdd/ssd
lezso6: Én a hosszú távú support miatt váltottam.
Illetve több win nem is lesz, így pedig ingyenesen tudtam upgrade-elni. Telepítéskor a 7/8 kulcsát meg lehet adni és elfogadja/elfogadta.Az egy jó kis dac.
Ott egy jó fülessel tuti ki fogod hallani a különbséget. Bár dnb alatt nem biztos. -
Krugszvele
senior tag
Az Aimphez hozzáadtam egy mixet, kb 70 perces, rányomtam a lejátszásra, eltelt egy másodperc és elindult, viszont amíg nem olvasta be előre, addig nem lehetett benne lépni a tetszőleges pontra...
Ezt a winamp mondjuk tudta tíz éve.És egészen máshogy is néz ki, van rá olyan skin, amitől winamp kinézete lesz?
A foobar kétezer-hez van olyan skin, amitől winamp kinézete lesz?
Ez a kettő alapértelmezettben nagyon hasonlít az itunes lejátszójához, ami az iparágban a legnagyobb szennyszoftver. Ha a iphoneosok tizedakkora része lenne tizedannyira agresszív mint az android hittérítő keménymag, akkor már régen hidrogénbombát dobtak volna azokra, akiknek valaha közük volt az ituneshez mind lejátszót, mind egyéb funkcióit tekintve.
Köszönöm, hogy kirohanhattam.
#ideggyenge
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged