- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Oké, hogy fúr a szomszéd, de akkor megnézem később.
valami 1 hetes periódusra vagy hétvégéreHa olyan hosszú időintervallumra kapod, akkor megteheted, hogy nem akkor nézed, amikor fúr a szomszéd. De ha nem...
Csak multiplex van, ahol kapsz a jegyed mellé, extra hosszú reklámot, orsós és lakatos családot, ahogy fentebb írták plázacicákat, pofázást, későn érkezőket, továbbá szerintem a multiplex kibírhatatlanul hangos, a légkondi miatt vagy megfagysz, vagy meleged van, plusz oda el kell menni.
Mondjuk mivel én Budapest közelében lakom, így az odajutás nekem bőven belefér (fél óra vonattal, ennyire lusta azért nem vagyok).
Reklámokkal már nincs baj, szinte mindig pontosan kezdik már (a westendben legalábbis), ez a fél órás csúszás régebben volt divat.
Valóban néha vannak köcsögök is, ezt nem tagadom, de ritka manapság hogy csurig lenne a terem, sőt, szóval lehet arrébb is ülni, ha úgy hozza a helyzet.
A hanggal meg a légkondival szinte sosem volt bajom
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest