- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Oké, hogy fúr a szomszéd, de akkor megnézem később.
valami 1 hetes periódusra vagy hétvégéreHa olyan hosszú időintervallumra kapod, akkor megteheted, hogy nem akkor nézed, amikor fúr a szomszéd. De ha nem...
Csak multiplex van, ahol kapsz a jegyed mellé, extra hosszú reklámot, orsós és lakatos családot, ahogy fentebb írták plázacicákat, pofázást, későn érkezőket, továbbá szerintem a multiplex kibírhatatlanul hangos, a légkondi miatt vagy megfagysz, vagy meleged van, plusz oda el kell menni.
Mondjuk mivel én Budapest közelében lakom, így az odajutás nekem bőven belefér (fél óra vonattal, ennyire lusta azért nem vagyok).
Reklámokkal már nincs baj, szinte mindig pontosan kezdik már (a westendben legalábbis), ez a fél órás csúszás régebben volt divat.
Valóban néha vannak köcsögök is, ezt nem tagadom, de ritka manapság hogy csurig lenne a terem, sőt, szóval lehet arrébb is ülni, ha úgy hozza a helyzet.
A hanggal meg a légkondival szinte sosem volt bajom -
julius666
addikt
Pfff, na most csalódtam a Youtube-on. Az alapelgondolás jó, de 4 $ az mocsok sok érte, pláne mivel - mint már előttem is írták - mire 1× Európába is eljut, már 4 € lesz belőle. Az + konkrétan a mozijegy. És ki az a hülye, aki egy ezresért nem a moziba megy el megnézni 1 filmet (vagy ha esetleg már DVD-n kijött filmről beszélünk, akkor kb. a 2-3×-áért már megkapni DVD-n NÁLUNK, ami azért JOBB a Youtube HD-nál minőségben, + bárhányszor megnézheted), hanem a Youtube-on nézi meg???
Aki meg nem akar pénzt kiadni érte, az továbbra is lewarezolja, szóval halott az 5let ennyiért.
Én kb. 1 $-t tartanék reális árnak 24 óráért, annyiért még talán nekem is megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest