Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AliceWake #32 üzenetére
Oké, akkor ez tárgytalan. Azt hittem, még mindig az S10+ van Nálad. Egy dolgot még ki lehet próbálni: a fejlesztői beállításokban a bluetooth kodeket érdemes automatáról aptx-re dobni. Sokaknak segített ez OnePlus OOS béták alatt, vagy a főverziók megjelenése utáni hetekben, de hogy ennek mi köze a szinkronhoz, az jó kérdés. Az is egyértelmű, hogy ennek nem kellene így lennie, és nem méltó egy ilyen árazású termékhez.
Ha van lehetőséged, próbáld ki a Charge 3-at, nagyon kíváncsi lennék, hogy azzal is rossz-e a szinkron Nálatok.
-
válasz
AliceWake #30 üzenetére
Persze, alapvetően igazad van, de a gyártó oldalán a támogatott modellek között kellene ellenőrizni az érdekesség kedvéért, hogy szerepelnek-e a problémás készülékek. Nyilván gáz, hogy egy Samsunggal nem megy, de hozzátenném, Huawei kapcsán számos más márkájú BT eszközzel kapcsolatban futottam bele hibába, ott ez egyértelműen a gyártó sara.
Az említett készülék egyike sem található meg a kompatibilitási listán.
Ez persze önmagában nem jelent semmit, mert OnePlus-ból a One szerepel egyedül, pedig nálam ugyebár az utóbbi 4 év majd összes modelljén megfordult és üzemelt az alkalmazás. Én arra gyanakszom, hogy valamely BT szolgáltatás hiánya okozza a gondot. Nem tudom, a szabvány mit ír elő, de gyanítom, valami olyan protokollt is használnak, ami csak opcionális lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest