Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AliceWake #32 üzenetére
Oké, akkor ez tárgytalan. Azt hittem, még mindig az S10+ van Nálad. Egy dolgot még ki lehet próbálni: a fejlesztői beállításokban a bluetooth kodeket érdemes automatáról aptx-re dobni. Sokaknak segített ez OnePlus OOS béták alatt, vagy a főverziók megjelenése utáni hetekben, de hogy ennek mi köze a szinkronhoz, az jó kérdés. Az is egyértelmű, hogy ennek nem kellene így lennie, és nem méltó egy ilyen árazású termékhez.
Ha van lehetőséged, próbáld ki a Charge 3-at, nagyon kíváncsi lennék, hogy azzal is rossz-e a szinkron Nálatok.
-
válasz
AliceWake #30 üzenetére
Persze, alapvetően igazad van, de a gyártó oldalán a támogatott modellek között kellene ellenőrizni az érdekesség kedvéért, hogy szerepelnek-e a problémás készülékek. Nyilván gáz, hogy egy Samsunggal nem megy, de hozzátenném, Huawei kapcsán számos más márkájú BT eszközzel kapcsolatban futottam bele hibába, ott ez egyértelműen a gyártó sara.
Az említett készülék egyike sem található meg a kompatibilitási listán.
Ez persze önmagában nem jelent semmit, mert OnePlus-ból a One szerepel egyedül, pedig nálam ugyebár az utóbbi 4 év majd összes modelljén megfordult és üzemelt az alkalmazás. Én arra gyanakszom, hogy valamely BT szolgáltatás hiánya okozza a gondot. Nem tudom, a szabvány mit ír elő, de gyanítom, valami olyan protokollt is használnak, ami csak opcionális lehet. -
Nem akarok nagyon belefingani a nullás lisztbe, de ha Huawei mobillal használjátok, ne csodálkozzatok kapcsolódási gondokon. Egyetlen Huawei mobil sem támogatott alapesetben, viszont van rá egy párszáz forintos (nem hivatalos) fix a Play Store-ban, ami úgy ahogy, de megoldja a helyzetet.
OnePlus 3/5T/6/7Pro készülékekkel használtam Flex, Flex2, Charge2, Charge3 karkötőket, és nem volt gond a szinkronnal, ilyen mértékben amit a cikk említ biztosan nem. Olyan volt, hogy néha nem szinkronizált, ez is friss android főverzió érkezésekor volt néhány hétig gond.
Feleségem Huwaei P9 Lite 2017-esetén viszont a felsoroltak egyike sem ment simán, a kis fix-et futtatva viszont napi szinten használja a Charge 2-őt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest