Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

Azért ilyen termékekre leírni hogy környezetet kímél elég visszás. Kicsit kezd túl sok lenni az elektromos hype, egy sebtében összedobált termék, amire hivatalos szerviz nem mondhatni hogy van és lehet 1-2 év múlva a kukában landol... az nálam nem zöld.

Ez egy termék, bárki megveheti akinek tetszik, nincs vele baj...csak ne mondjuk hogy így vagy úgy környezetkímélő. Az lesz környezetkímélő amire a gyártó vállal pl. 5 év garanciát az akksira és stabil szerviz hátteret hogy a termék legyártása okozta környezetteher a megfelelő élettartam által legyen minimális.

Magyarországon meg sem az infrastruktúra sem a közlekedéskultúra nem adott a magas szintű kerékpározásra, de persze már írják ki a pályázatot pénzt osztani az elektromos bringára a budai szegényeknek. Én élből kötelező tenném a kresz vizsgát kerékpárra is, bizonyos életkorig meg csak szülővel mehetne a gyerek. Mely gyermekes szülő nem a nemzet hősének érzi magát hogy van gyermeke és nem generálja a vészhelyzetet a legkülönfélébb ökörségekkel ami nem kerékpárútra való és nem folyamatos extra figyelmet és empátiát követel a normálisan közlekedőktől. De majd talán elindulunk valamerre, én még maradok bkv-nál az elégtelen feltételek miatt.

Új hozzászólás Aktív témák