- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
nem vagyok 100% -ig biztos abban amit most mondani fogok... de nekem úgy tűnik, hogy ezek a játékok csak az újonnan megjelenő játékok... közben meg a már meglévő játékok majd szép csendben kapnak egy patchet amivel kinect kompatibilissé fogják tenni őket... most nyilván ezeket az ugrabugrálós játékokat fogják nyomatni első körben hiszen ezek azok amik teljes mértékben kihasználják a kinect -et, de aztán jönnek majd a "Better with Kinect" jelzéses játékok és azok már feltehetően a várva várt HC kategóriából fognak kikerülni
én egy kicsikét azt hiányolom, hogy miért nem adtak ki a kinecttel együtt olyan kontrollert ami a jelenleginek a két marokban tartható verziója lenne... PS Move controller x 2 egy sima gamepad helyett... egyrészről megmaradna a gombos irányíthatóság, másrészről felszabadítaná a kezed mozgás szempontból
a laggal kapcsolatban pedig írtam még egy másik topicban: [link]... plusz ha kicsit számolgatunk és nem megyünk bele mélyen a dolgokba akkor 30fps -> 33ms laggot eredményez plusz szerintem a mozgások fel vannak skálázva 60fps -re szóval 1 frame késésben van a játék szal kb 60ms körüli a késés... ELVILEG... gyakorlatilag meg hát ugye láttuk 1-2 videón hogy lehet az több is, de elvileg az már csak a fejlesztőkön múlik
-
heihachi
addikt
Általában egy normális játéknál 66-100ms környékén van a lag kontrollerrel. Tehát megnyomod a gombot, és 100 ms múlva történik valami a képernyőn. A 66 már nagyon jó érték, a 100 meg átlagos. Namost a Kinect elvileg 200-250 ms körüli lagot produkál (ha a fejlesztő is rágyúr erre, mert ugye nem csak a Kinectől függ), ami ugyan soknak tűnik elsőre, de azt azért látni kell, hogy pl a Killzone2-ben 180ms feletti is volt a lag, mégse panaszkodott senki. A Lego Batmanben meg 200 fölé is ment, ott se panaszkodott senki. Ahhoz képest, hogy itt jóval bonyolultabb dologról van szó, mint egy gomb megnyomásának érzékeléséről, a lag elfogadható (nyilván nem HC játékra). Csak hát egyetlen értelmes cím nem lett még bejelentve rá.
-
elithun
őstag
„Gondolom erre van igény és még költséghatékonyan is. Ez van."
Én naivan hiszek benne, hogy csak azért akarnak most még ilyen játékokat kiadni a casual rétegnek, hogy gyorsan visszajöjjenek nekik a fejlesztési költségek. Miután az megtörtént remélem kicsit értelmesebb játékok jönnek ki.
Persze ez az elmélet csak az én kis világomban teljesen helytálló. -
oO7
őstag
válasz
Ateszzero #17 üzenetére
30fps -el követi a mozgásod... elég gyorsnak kell azért lenned hogy ne tudjon lekövetni... amúgy már jópár helyen írták, hogy ideális esetben a lag minimális és észrevehetetlen és hogy csak a játékon múlik, hogy a végeredmény mennyire lesz valójában laggos
és mellesleg nincs benne processzor... a szűk keresztmetszet a képrögzítés gyorsasága ami ugye a 30fps... de mint írtam ez normális esetben nem is olyan szűk
-
Ant@
senior tag
válasz
Ateszzero #17 üzenetére
Én elég skeptikus vagyok a kinect projecttel kapcsolatban. Üzletileg sikeres lesz ez nem vitás, de sokkal többet ki lehetne hozni belőle. Képzelj el például egy portal szerű játékot ahol szinteket kell teljesítenened de ne a teleportáláson lenne a hangsúly, hanem meg tudnád fogni a képernyőn lévő tárgyakat, megemelni eldobni, stb. Vagy például micsoda point'n'click fejtörőket lehetne alkotni a mozgásérzékeléssel. Na ilyen nincs csak labdarugdosás, állatsimogatás meg ez. Gondolom erre van igény és még költséghatékonyan is. Ez van.
-
Ateszzero
őstag
Kezd elmenni a kedvem ettől a Kinect-től , pedig épp ez miatt meg a FFXIII miatt akartam boxot venni.
Nem túl biztató sem a játékfelhozatal, sem pedig azok teknikai megvalósítása, végképp nem az hogy ilyen lassú a kinect nemsokkal a megjelenés előtt. Azt hittem még ezen legalább javítanak.Szerintem meg egy év múlva kiadnak egy újabb Kinect eszközt, majd azzal reklámozva hogy 40% -al gyorsabb a proci(nem tudom mi hajtja), ezáltal gyorsabb mozgást is képes követni, kisebb kivitel, vezeték nélküli kapcsolat stb stb... Ez csak példa, de lehet hogy így lesz.
-
Ant@
senior tag
Biztos sokat eladnak belőle az újdonság varázsa okán, de legyünk őszinték aki komolyan gondolja a verekedést az elmegy egy edzőterembe, nem a lakást fogja szétkaratézni. Nem gondolom, hogy sok hasonló játék fog jönni kinectre.
-
muxi-muxi
senior tag
Remélem, valami Microsoftos menáger guru is olvassa ezt a posztot, így tőle kérdem: hazamegyek a melóból, és nekiugrok ugrabugrálni? Na ne már...
Trollkodás off.
Másik kérdés: mi legyen a FánDámm-pörgővel? És az alattam lakókkal???
-
Gomez86
őstag
"A különleges figurákhoz olykor hangvezérlés is lesz, és nyilvánvalóan az igazán látványos mozdulatokat leegyszerűsített mozdulatokkal lehet majd előcsalni."
Szóval hanggal nem vezérelhető, hanem csinálsz valamit + bemondod hogy arcletépés, és akkor jön az arcletépés. Popcorn zabálás ugyanúgy nem megy.
Értő olvasás
-
Hiftu
senior tag
A testvezérelt ütések/rúgások esetlenek. Lassúak egy videojátékban elvártakhoz képest.
Igaz, hogy jól megdolgoztat, de a másik közben bemondja (mert hanggal is vezérelhető) pörgőrúgás/lábkirúgás/arcletépés miközben a kanapén rágja a popcornt.
Próbálkozásnak jó, de gyúrják ezt még egy kicsit.. -
bigadam94
tag
Nem is tudom, mi a legmegfelelőbb szó a videóra.. Talán a "béna"? Értem én, hogy a Kinect nem tudja követni a villámgyors mozdulatokat, de ez meg már túl lassú egy verekedős játékhoz..
Talán jobban járok, ha előszedem a 6 éves PS2 EyeToyom, és azon nyomok egy kis boxot.. ?
-
Razuel
aktív tag
Még szerencse, hogy feltalálták az online multiplayert..
Egyébként hajrá ubi, fejlessze csak a játékokat kinectre, előbb-utóbb csak csinálnak valami jót is. Bár így, hogy a célproci nincs benne a gépbe, én nem olyan játékokat csinálnék, amik az egész testet igénybe veszik, hanem a sima controlleres játékokat feldobni olyanokkal mint például: lövöldözős játékba ha a szádhoz veszed a kezedet, kibisztosítja a gránátot és arra dobja el amerre te, meg hasonló kis apróságok..
ui: egyébként ha jól emlékszem 1.8m az ideális távolság a kinectnek, ebből a távolságból egy jól irányzott rúgással annyi a tv-nek..
-
Antibazsi
aktív tag
A kétlábas rúgást bezzeg nem mutatják hogyan kell kivitelezni...ezzel sem fog sok túlsúlyos kocka játszani.
-
elithun
őstag
Remélem a ninjutsu is benne van abban a 70 harcművészeti stílusbann, mert akkor nekem bizony MustHave! lesz.
(Mondjuk ehhez szükséges az alap állás felismerése is, ami szemmel láthatóan a videóban nincs.)
-
DeFranco
nagyúr
Nekem nem tetszik. Maga a "látvány" béna. Kiváncsi vagyok, hogy ha felpörögnek az események, azt mennyire tudja lekövetni a rendszer.
-
Rebell
senior tag
És 1más ellen 2 hogyan nyomjátok a szobában?
-
eL Geri
őstag
Ha ez úgy működne, ahogy elvárná az ember, és nem lenne semmiféle idegesítő félreérzékelés, akkor jópofa lenne... még ki is fáradna kicsit a verekedő játékos és egy-egy bunyó után liheghetne is egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Ubisoft egy új verekedős játékot mutatott be, ami kizárólag Kinectre érkezik.
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest