Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #46 üzenetére
Fasza, de nálad sincs raid.
-
ffodi
veterán
Elképzelhető a user error.
Nem volt szerencsém még AMD sata3-as vezérlőhöz személyesen, szóval ilyen téren nem tudok nyilatkozni, csak feltételeztem, mert ahogy észrevettem nem csak a vezérlőtől függ a boot sebesség, hanem valamilyen szinten a proci órajelétől is.
darál0w:
-
ffodi
veterán
A SandyBridge nagyon sokat számít, ahogy észrevettem. Amikor váltottam i7 860-ról, ami 4300MHz-en ment 2600K-ra, ami 5000MHz-en megy, a régi SSD-vel 4-5 másodperccel hamarabb jött be a win.(16-17s helyett 12-13s), természetesen úgy, hogy nem telepítettem újra.
A te SSD-d is korrekt, mondjuk ez a kingston gyaláz szinte mindent a 95000 iops-al(4k), és az 560/515MB/s-es szekvenciális olvasás/írás sebességgel.
Motion_Blur:
A második jogos.
-
ffodi
veterán
Sajna sokat szórakozik az elején. A Raid bios sok időt elvesz, illetve a 2 DVD meghajtó is tököl. Ha lehúzom az ODD-ket, és kikapcsolom a raid bios, akkor csak pár másodperc.
Semmi baja nem volt, csak már elég véres volt a torka a win-nek, és gondoltam, ha már újratelepítem, akkor új SSD-re, ezt sikerült jó áron szerezni.
Egyébként simán bírnak ezek az SSD-k több 100TB! írást is akár. Az enyás is közel 2 év után 99%-os még.
Saint_:
Néztem én is az új inteleket, de ez jobbnak bizonyult, egyébként ezen is 25nm-es Intel NAND-ok vannak.
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur #3 üzenetére
Már én is feltettem mindent, illetve kilőttem a boot animációt, de az indulás most is ennyi ideig tart.
danih:
Nem
-
ffodi
veterán
Nyílj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest