- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
f(x)=exp(x) #3682 üzenetére
Jó hogy írod, úgy látom túlzottan belemerültem Asphalt 7-be, de így hogy szólsz, minél előbb visszanézek ide is.
Az amúgy mi durva már, hogy a többiek gratulálnak ezért a teljesítményedért.
Ez azt jelenti, hogy hivatalosan is elfogadott élettelen kocka vagyok. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
grat
-
zoli6969
csendes tag
válasz
Most néztem én is!
Király! Gratulálok! -
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3671 üzenetére
Igen meg.
-
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3659 üzenetére
Defend misszióban sok ilyen pálya volt régen, főleg az amerikaiakat szerettem. Ilyen helyekre Flash-sel&minigunnal érdemes menni!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3661 üzenetére
gondolom külön lesz
úgy lenne logikus
meg Deadtrigger1ben is minden aréna pályához külön stat volt, szóval valszeg követik azt -
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3663 üzenetére
Nem én ios-es vagyok
-
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3661 üzenetére
Remélem így már meg tudtalak győzni.
[link]App storeos verzió.
-
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3659 üzenetére
-
golyós
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3648 üzenetére
Ott lesz a fa alatt!
-
fdisk
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3648 üzenetére
Gonosz vagy!
-
fdisk
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3639 üzenetére
Nem én vok benne,hanem Ákos.
-
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3618 üzenetére
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3618 üzenetére
menj kelet európába ott megtalálod
-
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3613 üzenetére
Hogyhogy? Orosz megszállás alatt van?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3608 üzenetére
alkalmazás váltó gomb hosszasan lenyomva is készít screenshotot
-
bollizolee
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3605 üzenetére
Bekapcsoló gomb + hangerő lefele gomb egyszerre nyomni és kész. Legalábbis nekem igy kell.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3605 üzenetére
Egyszerűen a képmentés gombbal!
-
válasz
f(x)=exp(x) #3521 üzenetére
Nagyszerű, Köszönöm!
Ez végül is nem egészen volt egyértelmű, hogy a hosszabb vagy a rövidebb küldik rontják vagy javítják a statot, de így világos akkor már.
Többieknek is köszi, akik még képekkel is segítettek!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3541 üzenetére
volt egy a bétának is
az messzebb jutottja, bárhányas szinten vagy akkor is meghívhatod a másikat csak nem biztos hogy megéri
alapból 10 alattiakat 10 alattiakkal rak össze a játék
10-20lvl közöttieket szintén egymással
azt hiszem 25-től 50ig van a "hardcore" kategóriaszóval azért várnám meg csak hogy "nagyobb" legyél, hogy ne szívjál ha közösen megyünk csatába
mert mindig a nagyobb szinten lévőhöz igazítja a játék, hogy hova tesz be
vagy is te lehetsz 3as szintű is, de ha én 50esként meghívlak egy matchre, akkor 25 pluszosokkal fogsz harcolni
ami nem lesz egy siker élmény számodra -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3536 üzenetére
hol van most épp működő deadzone topic?
sok magyart ismerek fenn
sajnos nagyobbik részük pc-ről nyomja
velük nem szívesen nyomulok, mert tabletről azért más mint egérrelegyébként az hogy együtt tudsz velük játszani az nem előfizetés függő
anélkül is meg tudod hívni aki a haverod - ha épp online van -
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3536 üzenetére
Csak érzékeltetni akartam, hogy bár nem az erősségem a pontosság, sem a fejlövés (bár ez utóbbi hála az M1-nek javult vagy 5%-ot), azért aprítom a zozikat lelkesen!
-
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3530 üzenetére
Ez igaz, de ki aprított még le 192,222 zozit? Mert az vendégem egy(sok) sörre!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3530 üzenetére
jaja, most megsértettél
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3524 üzenetére
nálam most 36%on áll a fejlővés
...hát igen "sajnos" régen nagy kedvencem volt a flash
azt nehéz jóvá tenni -
gergom91
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3510 üzenetére
Igen, a minigunba összesen 300lőszer fér, és ezt sem lehet újratölteni, szóval maximum 300/0 amit mutathat, de úgy látszik volt egy kis hitelkeretem
-
törölt tag
válasz
f(x)=exp(x) #3500 üzenetére
Lehet tudni, hogy mit fog tartalmazni?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3484 üzenetére
köszi, lehet hogy csak hétvégén tudok felmászni
szóval ha pár napig nem jelöllek vissza az még no para
20-ig könnyen eljutsz majd, ott kezd feldurvulni -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3482 üzenetére
grat, csak így tovább!
végre valaki!
dranonymus-ként vagyok fenn, felvettél már?
ha 20 felett vagy akkor már játszhatunk egy teamben! -
BandiHUN
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #3455 üzenetére
Szerintem ebbe meg nem fognak már sok időt fektetni konkrétan...de nem is kell,amikor 5napos fegyóupgradeok,stb.vannak,ez maximum annak feltűnő,aki már nem foglalkozik ilyesmivel.
Nomeg egy free play-osnak játszni is kell a pénzért...mi mindig olyan szemmel nézzük,hogy rég kész a 9 és a kedvenc szett is 9-en,és mindannyian 2számjegyű milliókon ülünk igyis,egy életre legyártott fogyóeszközkészlettel...Még mindig ez a legjobb zombis gém,és a friss húsok hozhatnak max a konyhára,nem az,aki az archivementekből kapott goldokat se tudja már elszórni se duplázókra,mert alig játszik...
Én jobban örültem volna már rég egy DT3-nak,már az Arénát se tettem volna ebbe bele...
Lehetett volna pl.nekiállni januártól egy Dead Trigger Online-be,és kihegyezni az arénára,mellé pár map coop,sztori mód nem is kéne,amúgyis irtó rövid volt,épp elég sztorinak,ha bedobnak egy-egy AI-t kisérni,cuccot ide-oda visz,jelenleg is random generációban épp elég változatosak a mapok,elég lenne összesorsolni pl.1 pályán 3 féle feladat egymás után és kész a random "sztorimód".
Ha nagyon akarnák,már kész is lehetne,külön játékként,újra lehetne versenyezni,fejleszteni,tejelni izlés szerint...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3455 üzenetére
haha, a végén kapunk egy új arénát
és az eddigi pályákból összemixelnek még egy kontinenst -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3452 üzenetére
Képek (összesen 2)
[link] -
válasz
f(x)=exp(x) #3450 üzenetére
Úgy értettem, hogy úgy ment le a fél életereje az egyiknek, hogy a másik leköpte.
De most olvasom újra (immáron nem felületesebb olvasással) és valóban "köpködte"-t írtál.
Úgy más, de még mindig félreérthető marad valamennyire. -
válasz
f(x)=exp(x) #3446 üzenetére
Akkor ez azt jelentené, hogy ha véletlenül megcsapná őket egy sima zombi, ott a helyszínen azonnal szörnyethalnának.
Tekintve, hogy a köpés minket kb sima zombi ütés szinten sebez.Viszont lőszerből meg többszörös mennyiség után feküdnek ki, mint amennyi egy sima zombinak kell, szóval csak az az elmélet marad, hogy egymás köpéseire nem hogy nem immunisak (ilyesmit várna az ember), hanem fokozottabban érzékenyebbek, mint az emberek.
Kiegészítésképp a ScienFist-ek viszont csak is az emberekkel radioaktívoskodnak, mivel nyugodtan elszaladgál mellettük a többi ellen.
Illetve emberek közül is csak a mi arcunkról marják a bőrt a közelségükben, mivel a társaink is vígan elvannak közvetlen mellettük.Lorenzo9:
Akkor jól sejtettem a működést. Beleértve azt is, hogy miért nem kaptam a 15 painkilker mellé mást.
De nem bánom, ha nagyon kell a second chance kb szökőévenként, futja a csak challenge-kből összegyűlt és jelenleg meglévő 422 aranyamból.
Másra úgyse költök aranyat, mert nem kell. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3435 üzenetére
egyébként engem már az is irritál ha valaki "legálisan" csal
pl. boostereket nyom be
nem tudom miért érzi magát valaki jobbnak attól, hogy benyom egy láthatatlanság + pajzs + gyorsaság kombót és gyak mindenkit?
csak arra jó az egész, hogy elrontsa a többiek játékát...
remélem az újabb verziós SG:deadzoneból kiveszik majd ezt a booster featuret -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3433 üzenetére
ja, a deadzone frankó
csak ne lenne ennyi csaló -
válasz
f(x)=exp(x) #3375 üzenetére
Köszi!
Majd hétvégén én is megnézem ismét az eredménytáblát. Legközelebb majd csak akkor fogok ránézni a játékra.
Tegnap este miután meglett az 50, léptem is ki rögtön. Most egy pici pihenő jön (ebben az is közrejátszik, hogy menni kell dolgozni).
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3355 üzenetére
Kész lett. Nagyon jó fegyver, közelre távolra, ide-oda.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3356 üzenetére
valamelyik városfoglalás után...
-
válasz
f(x)=exp(x) #3348 üzenetére
Nekem is eddig mintha 3 malacom lett volna max, többre nem igazán emlékszem.
Egyszer volt olyan, hogy mindegyik a látószögemben volt, persze nem közvetlen egymás mellett, széjjelebb szórva, de ha jól álltam be, láttam mindet.
Kár, hogy nem csináltam képmentést.Xeen:
Nem hazudtolod meg magad most se!
Lehet nem lesz könnyű dolgom, de nem bánom kicsit se. Így nem érzem majd magam annyira egyedül. -
golyós
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3348 üzenetére
Ha jól tudom annyi a max.
-
golyós
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3315 üzenetére
A játéknak abban a szakaszában ahol most te is tarthatsz kb nagy kedvencem volt a Dual-uzi!
Mellé egy shotgunt raktam (akkor még csak Ithaca volt elérhető pénzben és blueprintben nekem), gránát és painkiller.
Illetve ott még elég ütős volt számomra az akna, ügyesen terelgetve a spec zombikat 1 robbanás után elég volt 2-3 lövés nekik. -
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3317 üzenetére
Azért nem halálos, másrészt nincs csúcs fegyver, max. fegyverkategóriánként vannak top fegyverek, de azok is függnek a játékstílusodtól!
Nekem a korai korszakban a Scar volt a csúcs, azt azóta is egy vállalható fegyvernek tartom.
Tech 9-ig nehéz, hogy mindent: tech-et, embereket, fegyvereket/itemeket fejleszteni kell mindezt kevés pénzből, de ha eljutsz a max tech-ig, akkor egyrészt rengeteg zsetont kapsz majd egy-egy küldiért, másrészt szép lassan (vagy aranyért gyorsan) érdemes minnél több fegyvert kimaxolni!
A változatosság gyönyörködtet, másrészt némi arany is jár egy egy fegyverkategóriás gyilkolászásért.
Röviden: nem akarlak lebeszélni a duál uziról, csak nem az én stílusom, de érdekességként én is használni fogom.
Nekem a Flash-Type92-M1 a favorit, de szeretek átváltani időnként scarra, desertre, grenade launch-re, vagy crosbowra. -
Slier
tag
válasz
Budapesten mi se tudunk játszani csak mikor jött az a város akkor kaptuk meg a metrós pályát is. Ezért el lett könyvelve 4-es metrónak.
Frissítés várhatóan hétfőig megérkezik, régebbi kommentben van új map spoilerezve és tuti lesz valami újdonság mert már 2 hónapja csinálják a frissítést.
Van facebook oldala a blognak érdemes ott is szétnézni.
[Itt a link.]Grat a szintlépéshez.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Javítás: 32-es vagyok.
-
zoli6969
csendes tag
válasz
Duál uzit én is most fejlesztgetem, az előbb menetem vele egy kört 8-ason (minden más 9-es), ígéretesnek tűnik a néha használt bulifegyver kategóriában!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3309 üzenetére
Megvagy, felvettelek.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3307 üzenetére
De. Mond mi a neved!
-
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3298 üzenetére
Azt hittem, megint Háziverseny van, annyira belehúzott a Top3!
Grat! -
válasz
f(x)=exp(x) #3296 üzenetére
Hm. Legközelebb csak pénteken kell mennem dolgozni. Lehet behozom a lemaradást. Megpróbálok látványos lenni majd.
Tervrajzokat egyébként ne aggódj, dobnak azok majd. Vannak ilyen nagyobb szünetek másoknál is.
-
Slier
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3291 üzenetére
Gratula. Ha így haladsz lassan beérsz engem is.
Az M4 jó fegyver de érdemes a SCARon is elgondolkodni. Én most SCAR, Desert Eagleel nyomulok, eddig ez a legjobb párosítás amivel toltam. Bocs srácok, hogy nem voltam csak nekem se nagyon volt most szabadidőm. Ki kellett ugranom Németországba.Ne felejtsétek el nézegetni ezen a héten a frissítéseket mert elvileg 19-ig megkapjuk a 0.6-os updatet.
Remélem iOS-re most nem fog késni. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3282 üzenetére
örülök, hogy neked is bejött
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3273 üzenetére
Köszi a bizalmat
Nagyon szeretem
Remélem Te se bánod meg -
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3270 üzenetére
Fejlövésre, távolra a legideálisabb.
Természetesen olyan fegyver nincs, ami minden igényt kielégítene, de ez sokunknál bent van a Top3-ban!
Városfoglalás: szerintem, még az MF-nél se tudják...ha olyan kedvük van, belassítják a számlálót. Szerintem egy város átlag 3-5 nap.
A városfoglalási eredményed meg meglepett! A topikban olvasottak után alulról-felfele kezdtem el olvasni a listát, és már majd kétségbe estem, hogy miért nem találom a nevedet, mire elérkeztem a barátlistám 3. helyezettjéhez!
Grat! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3270 üzenetére
Az
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3268 üzenetére
welcome in da club!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #3266 üzenetére
Na, látszik hogy siettem!
A pontos leírás: ma nyomattam a játékot több mint 3 és fél órán keresztül, és gyűjtögettem a pontokat, meg a pénzt (is). Kovácsoltattam egy kést, meg felfejlesztettem a bombákat és a fájdalomcsillapítót is (amennyire a tech 4-es szint engedi). Így elköltöttem sok pénzt, de addig toltam ameddig meglett a tech 5-ös szintre való lóvé.Most 2 napot várhatok mire készen lesz, addig meg jön a szenvedés (a zombik állandó erősödése miatt).
Még annyit fűznék ehhez, hogy benne volt egy 1 órás pénzduplázó is.
A NEVEM: attilasd1999
Ne számítsatok jó eredményre, már kb. 70-szer meghaltam, de végig hardon vagyok. Láthatjátok mivel aprítom őket. A városfoglalásnál nem vagyok aktív annyira.Holnap tovább folytatom a gyiloklást.
-
válasz
f(x)=exp(x) #3266 üzenetére
Javaslom írd be ide a nevedet, hogy felvehessünk barátnak. Persze csak ha te is akarod.
Kíváncsi vagyok hogyan állsz most a jelenlegi városfoglalásban, feltéve, ha csak azon játszol.
-
zoli6969
csendes tag
válasz
f(x)=exp(x) #3251 üzenetére
Scar nehezebb, de meszebbre visz, és összességében is jobb. M4 a legkönyebb, könnyű vele mozogni.
Ha jó fegyver kell, a Type92 a tökéletes aprítógép, ha meg fejlővés a cél, akkor M1 a top! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3255 üzenetére
köszi, örülök, hogy segíthettem
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3251 üzenetére
az fn-2000 nagyon szint érzékeny
ha lenne belőle mk10-es, vagy normálisabb lenne a szintezés akkor jó lenne
de így nem üt akkorát mint kellene
és túl sok helyet kitakar a látómeződből
szóval jelenleg én is inkább Scar vagy M-4et ajánlanám, bár azok se olyan látványosan jók -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3240 üzenetére
igen, jól látod, pc-s verzió még nincs kész, úgyhogy pc-ről csak fb-n lehet nyomni
de az accountod szinkronizálva van, így mindegy, hogy tabon vagy fb-n vagy egy másik mobilról jelentkezel be, ugyanazt az accountod tudod fejleszteni.
arról fogalmam sincs hogy mi van ha egyszerre akarsz online lenni egy accounttal pl. fb-n és tab-on is...
még nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest