- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Igen, baleset/dugó esetén gondoltam, egyébként menet közben meg normális esetben úgyis fűtesz/hűtesz, pláne, ha a gyerek ott ül hátul. De a lényeg az, hogy a hőszipkás fűtés/hűtés elég keveset fogyaszt, nekem elektromos autóban sem fordul meg a fejemben, hogy azzal spóroljak, ha nagyon muszáj, inkább lassabban mennék.
-
törölt tag
Szerintem itt kicsit elbeszéltek egymás mellett, az a szál, ahonnan ez előkerült, az volt, hogy mész a pályán, baleset miatt leterelnek, és ott araszolsz a dugóban, miközben fűteni vagy hűteni is kellene. Erre jött az, hogy még 10% akku is órákra elég fűteni, de ez nem kapcsolódik a 130-cal megyek is mennyi a hatótáv dologhoz.
Amúgy a 3-4 éves sztereó a hátsó ülésen részemről nem gond, mivel nincs, és valószínűleg nem is lesz -
Somatom
veterán
Ráadásul nem mindegy, hogy hogyan számolod a hatótávot. Tegnap éjjel hazafelé 50Km -rel többet írt a gép, mint a Hegyeshalom - Bp. táv, de én inkább kiálltam tankolni a Móvári kúton. Nem vagyok nyugodt, ha a szintjelző leesik egy pálcikára, pedig az elvileg még 200Km. Mennyi tartalékot lehet hagyni egy villanyautóban? Mondjuk, kitalálja a navi, hogy hol kell töltenem, de előtte egy baleset miatt leterelnek az útról. Ráadásul olyankor sanszos a dugó, araszolás, közben hűtés/fűtés. Ha nekem most villanyautóznom kéne, tuti lenne egy áramfejlesztő a csomimban.
-
törölt tag
Szerintem érthető, hogy piaci újoncként olyan dologra gyúrtak, ami látványos. Minden korai teszt és vélemény attól szól, hogy kb bármit le tud gyorsulni, így könnyen bekerült a köztudatba. Ott vannak a LR modellek, elég jó távot tudnak menni értelmes vezetési stílussal, vagy ha nem kell sorra táv, akkor a SR modell olcsóbban és kisebb tömeggel.
Múltkor direkt megnéztem pár útvonalat, hogy mennyire lenne gáz kisebb akku, és simán elég lenne egy 38-39 kWh is nekem. Mondjuk egy Kona vagy Soul, vagy Ioniq.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Laza 619 lóerőt tud az M60-as kiadás, értelmezhetetlen gyorsulási adatokkal és valamivel rövidebb hatótávval.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest