- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz gabeszakem77 #1673 üzenetére
Azért az alap 4G a 800 MHz, ha kimész a belvárosból, és a Telekomnak nincs 900 MHz-es 3G-je, hogy legalább az legyen helyette. Sima GSM mindig lesz helyette, de azért az nem poén egy okostelefonhoz. Az utóbbi időben a belvárosi területeken kívül gyakorlatilag minden hálózatfejlesztés a 800 MHz-ről szólt.
Nemcsak a kereskedőhöz küldheted a P7000-et, hanem az európai szakszerviznek is (Tomrepair).
-
viktorhu
veterán
válasz gabeszakem77 #1671 üzenetére
Xiaomi nem jó ide, kínai frekvenciakészlettel készül, ott meg nem használják a 800 MHz-et, szóval egész Európában problémás. Sajnos emiatt a menő kínai márkákból kimaradunk.
Igaziból amit elmondtál, az alapján inkább a tiny dealt kellene kizárni. Nekik küldted javításra, vagy az európai elephone szervizbe?
[ Szerkesztve ]
-
gabeszakem77
csendes tag
válasz gabeszakem77 #1439 üzenetére
Sziasztok!
A 1439.es bejegyzés folytatása.
A telefon javítás után is sz*r lett. Elindítottam egy paypal vitát. A TinyDeal természetesen nem adja vissza a pénzt. Annyit kérdeztek, hogy a javítás nem jó ? Írtam hogy amikor kiküldtem javítani a telefont akkor is hibásan kaptam vissza. A PayPal vitát lezártam, 2 hét után a Paypal azt írta, hogy visszaadják a pénzt, ha visszaküldöm a telefont az eladónak.
December 16.-án visszaküldtem. Január 11.-én a Paypal lezárta a vitát mert szerintük érvénytelen tracking számot adtam meg. Nagy nehézség árán, rengeteg levélváltással sikerült a vitát újra megnyitni. A telefon Jan 30.-án megérkezett az eladóhoz, és a paypal vissza utalta a teljes vételárat.Az elephone szerviznek is írtam, hogy a megjavított telefon ugyanúgy hibás. Nagyon sajnálták a dolgot, és azt kérték, hogy küldjem vissza javításra az eladóhoz. Megírtam hogy vitát nyitottam a paypalon, nem fogok tovább küzdeni egy sz*r telefonnal. Azóta nem válaszoltak.
Soha többé elephone. Úgyanennyiért vettem egy xiaomi note 2 prim-ot karácsonykor, minden szempontból jobb mint a p7000-es.
-
Pogika
aktív tag
válasz gabeszakem77 #1439 üzenetére
Ezek szerint szèpen átvertek, sajnállak, a Tinydealtòl nem vettem volna telòt ( a külföldi rendelèsek topikban nem olvastam tùl sok jòt ròluk), èn a to2c ről rendeltem már vagy 6 telòt, ès hibásat eddig mèg nem kaptam ( ebből 5 elephone különböző változatai) szorìtok neked hogy sikerüljön a refund, majd ìrd le lègyszi mi lett a vège.
Azt èszrevette már valaki hogy ebben az aerom ban működik egyedül tökèletesen az xposed?
Arra gondolok hogy pl a lehùzhatò rolòn vègre nem esik szèt, csìkozòdik a mobil adat kapcsolò ikonja. -
joystick101
csendes tag
válasz gabeszakem77 #1419 üzenetére
Köszönöm!
-
bl1zzOne
csendes tag
válasz gabeszakem77 #1180 üzenetére
+1
-
Misko84
csendes tag
válasz gabeszakem77 #1167 üzenetére
köszi
-
janaman01
addikt
válasz gabeszakem77 #1148 üzenetére
Erröl van szó, ha kifogsz egy-egy jó darabot , akkor minden ok
Nagy a szórás a gyártás során.
Nekem eddig nem fagyott ki a p7000 .
Nálam 2 hónapnál tovább nem nagyon marad meg egy teló, de ez egész jól birja
A xiaomik valóban jók, drágábbak is...kár hogy egyik se tudja a B20 at...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz gabeszakem77 #1146 üzenetére
Igen ez igy van....ahogy ezzel a peticióval sem fog foglalkozni...
Nem ez az első kinai telefon , márka, stb aminek vannak bugjai...pl ott az előző jiayu s3 am...a beszédhangszóró része kriminális volt és nem csak nekem ....ha kameráztál , utána visszhangosodási problémák jöttek elő stb...szinte mindegyiknek van bugja ..sajnos...Volt meizu m1 em is (meg még sok más)
Azoknak a képernyő és a hátlapi hangszórója bajos...az elsőt vissza is küldtem...
A cubot x6 om nak a kéoernyője nem ott érzékelt ahol nyomtam hanem pár mm el arrébb...gépelés érdekes volt
És még sorolhatnám
Eddig a p7000 es birja a legtovább (a coolpad f1 után)
Szóval ha nem akarsz belefutni ilyenekbe akkor 300 dodo alatt ne is foglalkozz telóval![ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz gabeszakem77 #1010 üzenetére
Akkor volt egy jó és egy hibás telefonod tőlük Visszaküldöd, visszakapod a pénzedet.
Nekem eddig alaplaphibám volt például Lumia 820-szal garancián belül, Galaxy S3-mal garancián belül 2x, SonyEricsonnal pont garancia lejárta után, de régebben is ez ment, 2 Siemens telefonból annak idején csak kettőt kellett visszavinnem, meg egy okos-előtti de már 3g-s szintén SonyEricsonnal (ott mechanikai hiba volt, ahogy egy Alcatellel is).
Ha most mindet meg akarnám büntetni, amivel volt valami gondom, akkor nem tudom, mit választanék De ez volt az egyik érv a kínai telefonok mellett - ennyiért könnyebben elviselem az esetleges problémát, mint egy 100+ árkategóriájú telefonnál (nemcsak abszolút hibák, hanem az idegesítő szoftveres bugok, amik elviselhetősége szintén fordítottan arányos a cucc árával).
Nekem inkább a fordítottja a bajom, ha elégedett vagyok egy kínai telefonnal, nem lesz olyan új modellje a márkának, ami upgrade-ként megfelelne.
Itt van -most már csak tartaléktelefonnak - egy Bambook S1, mai napig tökéletesen működik 1 giga rammal és 8 giga rommal, 4.1-es Androiddal, de utódmodell már nem volt, hiába voltam elégedett. Amikor valamelyik márkás cucc meghalt, mindig ez ugrott be helyette
Volt egy Coolpad F1 - tökéletes telefon, de a mostani Coolpadek között nem találtam olyat, ami kéne, így lett Elephone...
Elfogynak a családból a márkás telefonok
-
viktorhu
veterán
válasz gabeszakem77 #990 üzenetére
Ha hibás, akkor vissza kell küldeni, igen. De emiatt "soha többé" - nekem akkor már semmi márka nem maradt volna ezen az alapon
-
Cohond
csendes tag
Nekem is ez a problémám azóta sikerült megoldanod vagy kitalálni hogy mi okozza?
-
janaman01
addikt
nekem sincs semmiféle ilyen problémám, és ráadásul a legutolsó rommal használom..
-
numarkboy
csendes tag
válasz gabeszakem77 #991 üzenetére
Köszönöm!
Ebben a linkben meg van ami hiányzott.
Szép napot!
-
nuri
aktív tag
06.29-es stock rommal nekem ilyen még nem fordult elő. Szerintem belenyúltál és egy nem olyan jól sikerült darabot kaptál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces képek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest