- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #118 üzenetére
szerintem hagyd. érti mindenki miért írod, de ez van. levonod belőle a 20-25%-ot mint minden hasonló bemondásból és az az igaz.
a wörd önmagában nem fogyaszt sokat, hacsak nem ébresztgeti fel a cput másodpercenként 50-szer. az vágja haza a fogyasztást, nem az, hogy kettőt nyomsz a billen.
-
spyduck
nagyúr
válasz
audi100td #114 üzenetére
A gyártó nem fog megkockáztatni egy milliárdos pert. Ha a fényerő minimálisra van állítva továbbá megfelelő energiagazdálkodási séma van beállítva én lehetségesnek tartom. Szó sincs arról, h az akkumulátornak mekkora a kapacitása. Lehet, hogy egy az eddigieknél nagyobb kapacitású akkumulátorról van szó.
-
DMG
senior tag
válasz
audi100td #67 üzenetére
Jó hát példákat hozhatunk mind a két oldalról. Nem is ezen van a hangsúly, csak megjegyeztem, mivel kérdezted, hog yvan-e oylan consumer ami tipp-topp ennyi idő után. Olyan üzleti laptopról is tudok itt cégen belül ami egy év után cserére szorult meg csíkos lett a kijelzője, tönkre ment az aksia (Ez épp egy ThinkPad). A másik kollégának meg furcsa csipogó hangot ad, ami egy erőteljes rázás után elhallgat.
Azzal persze nem tudok vitatkozni, hogy pl a ThinkPad alapjáraton rohadt masszív, volt hozzá szerencsém, de ha sokat nyúzod az is úgy néz ki, mint egy háborús veterán.
-
DMG
senior tag
válasz
audi100td #63 üzenetére
Példálóznék az MSI-mel de való igaz, hog ykopik róla az ATI matrica, egyébként meg tipp-topp. Való igaz az egyik zsanér takaróját sikerült eltörnöm, de gariba cserélték, azóta jobban oda figyelek rá.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen felhasználási terület az, ahol zsanérjánál fogva kell lóbálni a notit.
Azt nyílván nem viselné el a consumer gép.
Amúgy meg attól mert nincs mögötte erős support egy consumer laptop is lehet strapabíró, nyílván az megmutatkozik az árában is.
MOD:
Most néztem meg a videót, nekem nem lenne szivem, még akkor sem a tudom, hogy túl éli.
-
DMG
senior tag
válasz
audi100td #24 üzenetére
Értem én, de ennyi pénzért azért tehettek volna bele erősebbet, az üzleti notikba is kell. Vagy mitől üzleti, attól, hogy szépen mutat a tárgyaló asztalon?
Mindegy, csak megjegyeztem, hogy nekem kevésnek tűnik, ennyi. Attól még lehet jó a cucc.
MOD:
(#26) nemcso:
Hát a véges flotta árazásról inkább ne is beszéljünk. Ami egy cégnek akciósan 100 az egy sarki boltban 50.
-
DMG
senior tag
válasz
audi100td #18 üzenetére
Ha már ilyen státusz szimbólumot csinálunk a márkából, akkor van HP is 5650-el szintén olcsóbban.
Nekem most MSI-m van nyúzom már egy ideje, de semmi baja, illetve egy, amikor vettem nem figyeltem a GPU-ra akkor nem volt olyan fontos, szóval kinőttem, de egyébként kutya baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest