- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
-
törölt tag
neked meggyőződésed, hogy az acer ugyanolyan strapabíró,
oszt ilyet hol írtam, mutasd már meg... annyit írtam, a használati helyén kellene kezelni valamit. tudom, ez a biznicklassz hívők vagy épp a thinkpadisták számára általában nehezen értelmezhető, hiszen minden notit dobálnak, kólával öntöznek, a konzumer vackokat meg vasvillával hányják fel az indiai, afrikai szeméttelepekre tartó tehervagonokba.
a fene nagy strapabíróságról: egyelőre két notival voltak gondok a kezem alatt: az x41-es pata vezérlője kezdett döglődni, meg most egy x61-es zsanérja. de egyébként nem véletlenül van nekem is 2 notim. (a másik egy probook, azt újonnan vettem, ezeket az újonnan túlárazott vackokat meg használtan, csak sajna 4:3 12,1-es garis subnotiban nagy választék nincs pöcökegérrel).
meggyőződése meg annak van, aki drukkere, szurkolója, vagy vallási és egyéb fanatikusa valaminek... legyen az egy foci, forma 1-es csapat, vagy épp gyártó és márka.
de persze minden esetben csak és kizárólag az a hülye aki nem esik hasra az adott márka/típus felkent használója előtt (ők egyébként nagyon jellemzően alma, thinkpad fetisiszták, vagy highend hifista audiofilek). -
törölt tag
annak tükrében azért elég vicces amit leírsz, h a lenovo nem is rendelkezik saját gyártással... a tervezés, meg a minőségi követelmények az övék. namost azért azt nehezen tudom elképzelni a quanta, winstron, foxconn stb. bérgyártóknál úgy menne a dolog, h a csincsunggyári a grade-es hardverelemek a bal oldali stócba, azok mennek a thinkpadokba, az ugyanilyen csangcsiengi cuccok szarabbak, azok mennek az ideapadokba. de persze elképzelhető ilyen jellegű osztályozás is. azt meg megint nem tudom elképzelni, h csak és kizárólag a thinpadokba gyártanának alap hardverelemeket. ugyanaz a kéttálrizses egyenvacak nyák mind.
a biznic klássz alapesetben a jóárasított flottaértékesítésről szól. de normál árrendszerben egy egyszeri vásárló amikor 400-500k környéki árkategóriában jut hozzá, az csak egy túlárazott baromság. újként aki szerint ez bármilyen formában megéri, csak mert kap egy thinkpad, elitbook, stb. plecsnit, meg elmondhassa dejszenez biznic klássz, az az én szememben még kevesebb bites droid a fogyasztói társadalomban, mint az egyszeri konzumer, aki azért veszi a 100k környékit, mert már mindenkinek ilyen van. mellesleg az egyszeri, otthon netezőnek sokkal praktikusabb egy noti a desktop helyett, és ráadásnak felesleges a konzumeren kívül más, mert szét sem fog esni neki még ha egy picit hurcolja is. -
blueMerle
veterán
Jómagam is üzletember vagyok, vállalkozó ha így jobban tetszik, az öltönyös fajta nem pedig a hiltis
Közvetlen az általad kiragadott mondat után írtam hogy tény hogy a hütés jobban megoldott stb... de ez téged cseppet sem zavart abban hogy olyan tényeket magyarázz meg nekem amivel tisztában vagyok, és mindez számodra is egyértelmü az általam leírtakból.
Az alkatrészek ugyanazok. Csak nem gondolod hogy egy konzumer gépbe gyengébb minőségü teszemazt i3-as kerül mint egy üzletibe? Túl sok filmet nézel
Amiért többet bírnak, írom ezt másodszor az üzleti gépek az a jobb hűtés-tervezés, minőségi kivitelezés és anyaghasználat továbbá az olyan plusz szolgáltatások mint a hdd védelem, cseppállóság stb, de ez benne van a minőségi kivitelezésben.
Ugyanarról beszélünk de elbeszélünk egymás mellett.
Taky: megveszed nálunk Szlovákiában. A nemzetközi gari érvényes Magyarországon is. Egyébként a Magyarországi notebook kínálat kb. az 1/3-a a Szlovák piacénak ennek tudja valaki az okát? Elképesztően kicsi a kínálat nálatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest