- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
válasz
audi100td #67 üzenetére
Jó hát példákat hozhatunk mind a két oldalról. Nem is ezen van a hangsúly, csak megjegyeztem, mivel kérdezted, hog yvan-e oylan consumer ami tipp-topp ennyi idő után. Olyan üzleti laptopról is tudok itt cégen belül ami egy év után cserére szorult meg csíkos lett a kijelzője, tönkre ment az aksia (Ez épp egy ThinkPad). A másik kollégának meg furcsa csipogó hangot ad, ami egy erőteljes rázás után elhallgat.
Azzal persze nem tudok vitatkozni, hogy pl a ThinkPad alapjáraton rohadt masszív, volt hozzá szerencsém, de ha sokat nyúzod az is úgy néz ki, mint egy háborús veterán.
-
DMG
senior tag
válasz
audi100td #63 üzenetére
Példálóznék az MSI-mel de való igaz, hog ykopik róla az ATI matrica, egyébként meg tipp-topp. Való igaz az egyik zsanér takaróját sikerült eltörnöm, de gariba cserélték, azóta jobban oda figyelek rá.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen felhasználási terület az, ahol zsanérjánál fogva kell lóbálni a notit.
Azt nyílván nem viselné el a consumer gép.
Amúgy meg attól mert nincs mögötte erős support egy consumer laptop is lehet strapabíró, nyílván az megmutatkozik az árában is.
MOD:
Most néztem meg a videót, nekem nem lenne szivem, még akkor sem a tudom, hogy túl éli.
-
DMG
senior tag
Akkor összeszedem a gondolataimat, mert szokásom elkalandozni marhaságok irányába.
Tudom én, hogy mi a különbség a consumer meg az üzleti notik között. Nekem is van ez is az is. Nyílván nem véletlen lett az üzleti noti üzletinek elnevezve, szóval java részt üzletemberek használják. Ok az is hogy a kevesebb fogyasztás miatt gyengébb a VGA benne, de előfordulhat, hogy ez kevés bizonyos helyzetekben, és ha valaki üzleti notit akar venni, akkor miért kéne kompromisszumot kötni. Mint kiderült nem is kell mert lehet majd ezeket erőssebb VGA-val is kapni, nyílván annak a terhére, hogy többet fog fogyasztani. Vagy ettől az egy paramétertől ki is esék az üzleti halmazból, amikor minden egyéb más terén megfelel neki? Szóval nem kell ezt úgy felfújni, bocs hogy ilyen témát kerekítettem egy észrevétel köré.
-
DMG
senior tag
MSI hulladékot nyúzom 3 éve és nem esett szét a váza. Sőt elfilozofálhatnánk azon is, hogy egy üzeltember úgyis audival megy tárgyalni, nem a hátán cipeli végig az 1-es villamoson a notit, hanem elszédfeleg a kocsiban az anyós ülésen, ergó kevésbé van kitéve a szétesésnek. De nem is megyek ebbe bele, egy üzleti noti igen is nézzen ki úgy mint ezek, nincs is azzal baj.
-
DMG
senior tag
Ez már finomabban hangzik. Felteszem az ára is hatványozódik.
(#31) utax:
Ezt nem értem, miért ne kereshetne valaki erős VGA-t üzleti notebook-ban. Nem csak a játékok területén fejelsztenek 3D-ben és egy 3D-s fejelsztés prezentálásához nem állíthat oda az ember az ügyfélhez egy "komolytalan" gamer notival. Otthoni használatra nyílván nem ilyet vesz az ember játszani.
-
DMG
senior tag
válasz
audi100td #24 üzenetére
Értem én, de ennyi pénzért azért tehettek volna bele erősebbet, az üzleti notikba is kell. Vagy mitől üzleti, attól, hogy szépen mutat a tárgyaló asztalon?
Mindegy, csak megjegyeztem, hogy nekem kevésnek tűnik, ennyi. Attól még lehet jó a cucc.
MOD:
(#26) nemcso:
Hát a véges flotta árazásról inkább ne is beszéljünk. Ami egy cégnek akciósan 100 az egy sarki boltban 50.
-
DMG
senior tag
válasz
audi100td #18 üzenetére
Ha már ilyen státusz szimbólumot csinálunk a márkából, akkor van HP is 5650-el szintén olcsóbban.
Nekem most MSI-m van nyúzom már egy ideje, de semmi baja, illetve egy, amikor vettem nem figyeltem a GPU-ra akkor nem volt olyan fontos, szóval kinőttem, de egyébként kutya baja.
-
DMG
senior tag
Nekem ennyi pénzér az a GPU kevésnek tűnik, bár nekem inkább a belbecs számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest