Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ibruno26

újonc

Sziasztok!

Én eddig nem ismertem őket, ismerős ajánlotta, sajnos vakon megbíztam. Hát nem kellett volna, mostmár tudom, hogy a szutyok eMAG csoport tagja, velük már nem egy több hónapos hisztiköröm volt.
    De lényeg a lényeg, itt a sztorim, ami eddig történt:
    Elküldtem nekik két telefont (egy éves Mi 11 Lite, 2 éves 10T Pro), előbbit hibátlannak (gyári fólia es tok rajta, második telefon volt), utóbbit enyhén használtnak (sajnos a tok alatt a por miatt vannak apró felületi csúnyaságok, de semmi mély karc). A 10T szerintünk erősen kopott (a leírás szerint ez "számos és mely, könnyen észrevehető karcolás), a 11 intenzív használat nyomai (könnyen észrevehető karcolások), valamint elvileg mindkettőnek le van válva a hátlap, újra kell ragasztani. Na ez egy kurva jó vicc, érdekes módon mikor eladás előtt körbenéztem, mindkettőnek tökéletesen állt. Ráadásul érdekes módon mindkettőnek pont ugyan az a baja... 😂
    Így mindkettőre kaptam egy röhejes, 30e forint közeli ajánlatot, amit természetesen nem fogadtam el, annyiért inkább odaadom valakinek ingyen, minthogy ez a lehúzós suttyó brigád eladja 3x haszonnal.
    Amint visszaérkezik, jelentkezem újra, de nagyon remélem, hogy ugyan olyan állapotban kapom vissza, ahogy küldtem, de eMAGtól sajnos már semmi nem lepne meg...

Új hozzászólás Aktív témák