Új hozzászólás Aktív témák
-
ibruno26
újonc
Érdekes ez az állapot/árazás dolog náluk, eléggé azt érzem, hogy éppen milyen kedvük volt, amikor átnézték... Nekem a (leírásból ítélve nagyjából) ugyan ilyen állapotú 10T Pro 128 gb-t lehúzták, és még a hátlap ragasztó árát is levonták, így kaptam rá egy röhejes 30k ajánlatot, nem fogadtam el. Mikor visszakaptam, szét volt barbárolva, írtam nekik, hogy érdekes módon feladáskor még helyen volt a hátlap, persze tagadnak mindent, ők azt úgy kapták meg (gondolom a GLS futár unatkozott és bontotta le róla), majd sok kör hiszti és az után, hogy küldtem egy marék dátumozott, feladás előtti képet, azért nagyon jófej módon felajánlották, hogy a hátlap ragasztó árát akkor nem vonják le (biztosan azért ajánlják ezt fel, mert egyáltalán nem tettek semmi rosszat
). Aztán gondolom azt is eladták volna 100k-ért... Számomra sajnos semmivel nem jobb, mint a lehúzós szar anyacégük, pedig nagyon jó kezdeményezés lenne, ha nem ilyen nyomorult cégcsoportba tartozna.
-
ibruno26
újonc
Előre is bocsánat a nyelvezet miatt, de máshogy ezt most nem tudom, kibaszott mérges vagyok. Ez a nyomorult brigád a 10T Pro hátulját leszedte, és nem lett rendesen visszarakva (1000% biztos vagyok benne, hogy nem állt el, teljesen fogta a ragasztás, garantált, hogy ezt ők csinálták), a 11 Lite hátulját pedig sikerült olyan ügyesen lefeszegetni, hogy össze lett cseszve a széle (gondolom ott nyúltak alá, a képen annyira nem látszik, annyira nem nagy hiba, de akkor is)...
Iszonyat módon elegem van az egész elbaszott eMAG csoportból, Fashion Days-ről nemrég hamis cipőt kaptunk, majd utána egy hónapig harcoltam velük, mire visszakaptam a pénzt, előtte az Edigital és eMAG is szórakoztatott egy-egy garanciával, most meg ez... -
ibruno26
újonc
válasz
Attila9711 #288 üzenetére
Igen, sejtettem az olvasottakból, hogy ez ilyen tipikus "jajj valami kopog a futóműben, ki kell cserélni" trükk, csak azt remélem, hogy nem szétbarmolva kapom vissza, mert szétszedték aztán baszták összerakni...
-
ibruno26
újonc
Sziasztok!
Én eddig nem ismertem őket, ismerős ajánlotta, sajnos vakon megbíztam. Hát nem kellett volna, mostmár tudom, hogy a szutyok eMAG csoport tagja, velük már nem egy több hónapos hisztiköröm volt.
De lényeg a lényeg, itt a sztorim, ami eddig történt:
Elküldtem nekik két telefont (egy éves Mi 11 Lite, 2 éves 10T Pro), előbbit hibátlannak (gyári fólia es tok rajta, második telefon volt), utóbbit enyhén használtnak (sajnos a tok alatt a por miatt vannak apró felületi csúnyaságok, de semmi mély karc). A 10T szerintünk erősen kopott (a leírás szerint ez "számos és mely, könnyen észrevehető karcolás), a 11 intenzív használat nyomai (könnyen észrevehető karcolások), valamint elvileg mindkettőnek le van válva a hátlap, újra kell ragasztani. Na ez egy kurva jó vicc, érdekes módon mikor eladás előtt körbenéztem, mindkettőnek tökéletesen állt. Ráadásul érdekes módon mindkettőnek pont ugyan az a baja... 😂
Így mindkettőre kaptam egy röhejes, 30e forint közeli ajánlatot, amit természetesen nem fogadtam el, annyiért inkább odaadom valakinek ingyen, minthogy ez a lehúzós suttyó brigád eladja 3x haszonnal.
Amint visszaérkezik, jelentkezem újra, de nagyon remélem, hogy ugyan olyan állapotban kapom vissza, ahogy küldtem, de eMAGtól sajnos már semmi nem lepne meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest