Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gardaai

senior tag

válasz PuffyMinnie #204 üzenetére

Csak, hogy kicsit rendbe rakjam a dolgokat.
    Ez egy szervizesek által elterjesztett hülyeség, hogy kijelző csere = faceid nem fog működni.
    Semmi köze nincs a kijelzőhöz, csak szimplán 10/9 szervizes, állat módjára dolgozik és elszabja a kábelt vagy kiveszi a faceid szenzort és eladja.
    Akku % pedig X-nél még jelzi egy utángyártott is, attól fölfelé nem. Normális szervizes azt is megcsinálja, hogy átrakja a szalagkábelt amin a chip van, lenullázza a ciklust.

Én egy körbe fóliás telefont adtam a Rejoynak, 240e. Ft-ot adtak érte, hibátlan állapotért (ez volt a max amit kalkulálni lehetett) és 3 napon belül 340e. Ft-ért adták el nagyjából. Nem tudom ki veszi meg, de az tényleg egy zsír új telefon volt, amit néha elővettem a dobozból, ki se csomagoltam rendesen. Mellette árultak még -10-20e. Ft-ért megint csak új állapotút.

Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyik ilyen állapot lett volna, de ha abból indulsz ki, hogy használt piacon elmész egy telefont megnézni és szerinte megkímélt, közben le van verve körbe a lakk róla meg olyan karcos a kijelző, hogy nem is látod a tartalmat rajta, nincs nagy igénye a többségnek. Mégis jobban bíznak egy hivatalos oldalon vásárlásnak, akik kelenleg mondjuk 2év garanciát is adnak rá.

Én sem vennék, de nem is nekünk készült ez az oldal.

Új hozzászólás Aktív témák