Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz
PuffyMinnie #204 üzenetére
Csak, hogy kicsit rendbe rakjam a dolgokat.
Ez egy szervizesek által elterjesztett hülyeség, hogy kijelző csere = faceid nem fog működni.
Semmi köze nincs a kijelzőhöz, csak szimplán 10/9 szervizes, állat módjára dolgozik és elszabja a kábelt vagy kiveszi a faceid szenzort és eladja.
Akku % pedig X-nél még jelzi egy utángyártott is, attól fölfelé nem. Normális szervizes azt is megcsinálja, hogy átrakja a szalagkábelt amin a chip van, lenullázza a ciklust.Én egy körbe fóliás telefont adtam a Rejoynak, 240e. Ft-ot adtak érte, hibátlan állapotért (ez volt a max amit kalkulálni lehetett) és 3 napon belül 340e. Ft-ért adták el nagyjából. Nem tudom ki veszi meg, de az tényleg egy zsír új telefon volt, amit néha elővettem a dobozból, ki se csomagoltam rendesen. Mellette árultak még -10-20e. Ft-ért megint csak új állapotút.
Nem vagyok benne biztos, hogy mindegyik ilyen állapot lett volna, de ha abból indulsz ki, hogy használt piacon elmész egy telefont megnézni és szerinte megkímélt, közben le van verve körbe a lakk róla meg olyan karcos a kijelző, hogy nem is látod a tartalmat rajta, nincs nagy igénye a többségnek. Mégis jobban bíznak egy hivatalos oldalon vásárlásnak, akik kelenleg mondjuk 2év garanciát is adnak rá.
Én sem vennék, de nem is nekünk készült ez az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest