- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Nem akarok belepofázni, de ha már termék, akkor írjuk helyesen: G-SYNC
Egyébként nekem a GTX285 előtt végig ATI-m volt, s tény, hogy a hűtésük
mindig "mumus" volt: gyárilag sosem sikerült eltalálniuk, mindig kellett vele
mókolni. Rendre: 9600XT/9700/9800Pro/X800Pro/X1950XT/HD3850/HD4850Loha: basszus, le vagyok maradva a technológiában. Ja, 580 nem is tudja.
Pedig már megörültem, hogy jön valami frankó megoldás a FRAPS helyett. -
Lacccca87
addikt
Na akkor most már hog megcáfoltam az állításod a megjelenésekkel kapcs akkor már nem számít a múlt?
Tessék itt van a fogyasztással kapcsolatos cáfolat is :
http://prohardver.hu/teszt/a_radeon_hd_7870_es_hd_7850_tesztje/tesztkonfig_fogyasztas_tuning_specifikaciok.htmlVan több is csak rá kell keresni.
Shadowplay, re meg mint mondtan jelenleg nincs megoldás. Azért megkérdezném hogy te mire használod/nád? És menyit. Mert az hogy felvesz 10-15 percet az olyan hogy hozott is ajándékot meg nem is. Ez akkor lenne jó ha ugyanezt meg tudná csinálni folyamatos stream közbe.
-
Lacccca87
addikt
Te én nem akarok személyeskedni de ez zöld szemüvegeskedés amit leírtál.
Kicsit nézz vissza mondjuk ugy az elmult 4-5 évre és figyeld meg hogy jöttek a 2 gyártó szériái egymás után. Utoljára a HD4 és a NV9xxx es széria jött ki nagyjából egyszerre azóta fél éves csúszással követi az NV az AMD-t.
Fogyasztás meg megintcska kamu amit írsz mert pl a HD7-es széria volt a legenergia takarékosabb pl de az előtte lévők is mind rendre verték. Gondolj csak vissza kb 2/3 annyi tranyóból hozták ugyanazt a sebességet (WLIV+Sweetspot stratégia), ezek tények és nem csak levegőbe ugatások.
Részemről egyik sem jobb mint a másik, és előző Hsz-mbe csak a kolléga téves megállapítására válaszolva mondtam hogy fél éves csúszásban van az NV az AMD kiadási ciklusához képest. Továbbá ha megnézed technológiában is le vannak maradva. kb 3 éve már ugyanabból a chipből élnek, brute force módon (nem elég a kraft akkor felnyomjuk az órajelet meg még megszórjuk + tranyóval és kész is). DX és egyéb ficsőrök terén a 400-as szériánál ragadtak és most hol tartanak? 700 illetve jön a 800 is ha egyátalán az lesz a neve.
GEF experience nem tudom miért olyan jó, tényleg miért is? (segít beálíltani LOW -ra a grafikát ha nem fut rendesen, ennyire inkompetensnek nézik a felhasználóikat?)
G-sync kb semmit nem ér majd mert jön az SW mindenki álltal elfogadott szabvány ami ugyanazt kínálja csak minden HW-n.
Shadowplayt se mondanám nagy feature nek, de tény hogy hasznos, bár nem megoldhatatlan AMD-n sem és szerintem lesz is rá válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest