Új hozzászólás Aktív témák
-
dieselnyuzo
csendes tag
sziasztok
nem szoktam semmibe beleszólni de ezt most nem hagyom ki
sok pana notim volt szuper gépek nem mondom hogy hibátlanok de ki vagy mi az
az optikai meghajtó kialakitása nem csak egyedi de jó is
az ajtó mint ahogy általában a gép teljes burkolata fém
tehát nem szakad beellentétben a fiókós rendszerrel itt a gondos behelyezés a lejátszhatóság pillanatáig saját kezünk által történik amit meg lehet oldani karcolások nélkül rácsukjuk az ajtót és mehet
a fiókos megoldás ha úgy van kialakitva hogy a lemez behelyezésénél a fiók feltámaszkodik akkor még nem is annyira de ha a levegőben lóg a fiók akkor letörhet valamint nyomorodhat a fiók ez megeshet pl.ha tenyérben van a gép
továbbá amikor a fiókos ODD-be bekerül a lemez akkor jön a fiók betolása na és itt a hangsúly
számos esetben találkoztam azzal a problémával hogy az ODD fém háza karcolásokat ejt a disc hátoldalán amikor is a fiókot betoljuk ennek oka lehet a fiók lógása az ODD fém burkolatának deformáltsága vagy csak a kis légrés a hely hiánya végett és ilyenkor elég ha csak kicsit is mondjuk lefelé feszitve toljuk a fiókot a helyére
tehát szerintem a toughbook ODD megoldása nem csak hogy egyedi és különleges hanem JÓ ispersze szerintem
-
bteebi
veterán
válasz
(Darkwood) #3 üzenetére
Nekem se
. Egyedi, de nem jól néz ki...
-
Dr. Akula
félisten
Ez a felnyitható ajtós dizájn elég tré.
-
evone
őstag
Amugy nem ertek egyet abban hogy csunya lenne, kifejezetten jol nez ki. Viszont abban igen, hogy az a tacspad szarul nez ki, igazabol akkor lenne komolyabb hatasa, ha trackpoint lenne, mint a komolyabb uzleti notikon. De azert igyis eleg extrem hatást kelt a cucc. Én elfogadnám, ilyen kulso mellet nem sokaig erdekelne hogy kenyelmetlen a tacspad.
-
luw2win
őstag
Miért ott van az optikai meghajtó?
-
Nagyon hülye helyen van az optikai,egyébként meg a kerek touchpad nagyon nem tetszik,
Viszont biztos,hogy a minösége az a megszokott pana,és az ára is ebbe a körbe fog tartozni.
De azért örülök,hogy újra feltünt ez a márka a hazai piacon -
JanR
addikt
Azert az az 1,1kg nem sok
Viszont nem tetszik, de legalabb nem 'atlagos' design gep! -
rovtiv
tag
Csak félve kérdem: Mi történik, ha történetesen egy nagydarab pali tényleg csuklótámasznak használja a csuklótámaszt, ami ugye az optikai meghajtó fedele is volna, ráadásul a jobb oldalon?
Nehezen tudom elképzelni, hogy hosszú távon a megoldás (a meghajtóval együtt) életképes marad. Bár lehet, hogy én vagyok túlzottan fantáziátlan... -
Stiky
senior tag
Ez az elhelyezése az optikai meghajtónak ötletes. Viszont az a kör touchpad meg körülötte a gombok nagyon rosszul néznek ki
-
juliabrilke
veterán
Tudom, hogy minőség, meg megbízhatóság, de az árát is ehhez igazítják.
-
marsu
veterán
Korábbi melóhelyemen Panasonic laptopok is voltak, viszonylag sok darab.
Már akkor is tetszettek, mert nem az a tucat laptop világú szerkezetek, de az áruk valóban nem kevés. Persze a minőséget ugye meg kell fizetni rendesen ...
-
LackoMester
addikt
na,ez igen,igényes notikat gyárt a Pana,csak hát elég nehéz beszerezni,no meg az áruk
-
Móci
addikt
Érdekes az optikai meghajtója, de nekem nagyon vastagnak tűnik a gép. Dizájnra nem egy bajnok, de annyira nem is csúnya.
-
CYBERIA
őstag
Be lehet ebbe tenni a lemezt úgy is, hogy ne karcolódjon?
-
(Darkwood)
őstag
Hát... nem tetszik!
-
Timyyy
őstag
Legalább nem tucatgép, hanem van benne valami egyedi is! Én pl amúgy se szeretem az oldalsó meghajtót, mert könnyen törik ha nem óvatosan teszem bele a dvd-t...
-
Xirtam
veterán
Érdekes ez a csuklótámasz alatti optikai meghajtó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest