- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
Wolverine #273 üzenetére
Kicsit furcsának találom ezt a diktatórikus berendezkedést jó legyen de nem kellene ezzel villogni ez már szerintem erőfitogtatás. Szerintem ez egy jó kis portál megtetszett s itt maradtam! De akkor is jó abban a tudatban élni hogy egyenlő mindenki még a pH!n is.
De ha esetleg azt mondanám véleményem szerint egy anyagyilkos bankrabló vagy akkor én nyerném a pert mert vélemény nyilvánítás van. De persze ez csak feltételezés anyázás nem az én stílusom ezt ki is hagynám ha lehet
Másik ami érlelődött bennem pár napig az hogy : Tilos a warezről beszélni de a crack és a warez elég jó pajtások. Ha azt mondja valaki volt egy torrent oldalon akkor az már bűnnek számít. Nézni lehet nem biztatott senkit se hogy szedje le vagy hasonlók csak mondta hogy látta ebben semmi bőn sincs szerintem. Egy demokratikusan működő helyen se kellene hogy gond legyen. De a demokrácia egy utópikus álom mert közelebb van az anarchiához mint ahogy sokan elképzelnék azt ....
A diktatúra miatt van rend itt ezt már felfogtam de ismétlem magam jó álmodni hogy demokrácia van .... -
HaaS
addikt
válasz
Wolverine #234 üzenetére
Hááát... akkor így tovább
! De teljes szívemből ajánlom, hogy ha nekikezdesz egy játéknak, amiben fordulatok és jó történet van, akkor ne olvass a játék topikjába, mert nagy valószínűséggel rengeteg kellemes perctől fosztod meg magad...
szerk: (#237) Karma: mikor felejtettem el? Nem értem, miért mondod...
-
megint én
őstag
válasz
Wolverine #147 üzenetére
Számlákat írok, de nem tudom, ez most hogy jön ide.... Mivel uram bocsá ez a véleményem és ezt nagyon halkan mondom, mivel nem láttam róla statisztikát, de úgy a magyar pc usereknek a 85-90%-a ezen a véleményen van. És mielőtt félre értene bárki is, NEM AKAROK LETÖLTÉSRE BUZDÍTANI BÁRKIT IS!!! Csak mivel nagyon is úgy látom, hogy sokan 180°-ban félreértették...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest