- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #264 üzenetére
Rendben felfogtam-rájöttem végül mi ez a hely,tévedésemre csak az szolgálhat mentségül, hogy láttam pár muskátlit és szép rododendron bokrokat idefelé jövet.Aztán,ahogy körülnéztem jobban feltüntek az őrtornyok meg a szögesdrót.Én kérek elnézést,hogy azt feltételeztem,hogy itt van demokrácia és szabadság.Részemről ezennel befejeztem ezt a parttalan vitát,nem tudok kommunikálni olyan személyekkel akiknek ennyire más az értékrendjük.Ellentételezésül, mert megzavartalak benneteket a szokásos diktatúra gyakorlásában felajánlanék nektek valamit.Ha esetleg elvesztenétek (ne adj isten) itt a cenzori állásotokat,kárpótolnálak benneteket egy éves bérlettel a vidámpark szellemvasútjára.Ott a kiskocsiba simán beférnétek páran és a szembejövőknek belevilágíthatnátok a szemébe elemlámpával,vagy ráordítva ijesztegethetnétek őket.Csak hogy ki ne essetek az "otthon" védelmének gyakorlatából
-
törölt tag
válasz
philoxenia #256 üzenetére
Remek..látom a modik falkába tömörülve támadnak. lehet megalakult a cenzorok ph-s harci egylete kiscsoportos formában?
Az itteni alapelveket meg of course megveszem majd eredeti bőrkötésben, hajlamom van úgyis az okkult vallási iratok gyűjtésére.Kiemelt helye lesz a polcomon az alkimista kódex és a középkori inkviziciótt bemutató képes kiadvány között.A szabadságról.meg a demokratikus véleménynyilvánításról ellenben nektek kellene minél előbb beszerezni valami írásos segítséget.
-
válasz
philoxenia #157 üzenetére
Az első szót simán lehagytad: "begyöpösödött". És nem a magyar dolgokra gondolok. A szigorú DRM-nek semmi értelme nincs, ezt nagyon nehéz belátni odaát.
Vajh' miért hívják a RIAA/MPAA-t MAFIAA-nak odaát?
-
megint én
őstag
válasz
philoxenia #163 üzenetére
Szerintem nagyon nehezen lehet az élet minden területén tisztán egyértelműen vonalat húzni jó és rossz között. Hiszen gyilkolni is lehet önvédelemből, vagy épp az országod érdekeiért. Itt a téma már igencsak egy filozófiai irányt vett, úgyhogy részemről én végszóul annyit írnék, hogy... "Ha nem tehetjük, amit akarunk, azt kell akarnunk, amit tehetünk."
-
megint én
őstag
válasz
philoxenia #153 üzenetére
Én abban külömböztetem meg őket, hogy ők akik fizikai dolgokat lopnak, ők azt tényleg ellopják, és köztük is van 2 fajta az egyik aki betör a bankba és jóval többet lop mit ami a megélhetésére kell, és van a másik fajta aki éhes, és például élelmiszert lo, vagy fázik, és gázt lop, itt ahova te kanyarítottad egy picit a témát ez erkölcsileg sokkalta-sokkal öszetettebb téma. Ha már érvelünk, egy másik példa. A munkámból kifolyólag többszáz vállalkozót ismerek, és azt mondják, hogy hogy nagyon szeretnének tiszta vállalkozást, de teljes mértékben lehetetlen. Erről már ismertek a statisztikák "Az adózók alsó 80 százaléka a személyi jövedelemadók mindössze 20 százalékát fizeti " forrás Ezzel arra akarok kijukadni, hogy nem mindíg az erkölcsel, és a morállal van a baj, mert néha a rendszerben van a hiba ami csak évek, évtizedek alatt tisztázódik. És ettől még lehet, hogy nem egy gonosz ember aki letölt valamit, de mégis meg lehet érteni azt(azokat) aki ott fáradt a gép előtt, és fejlesztette a játékot, vagy zenét írt, vagy épp a producert, a hangmérnököt és még sorolhatnám, hogy igen is fizesd meg a munkáját. Filozófikus megközelítéssel nézve nem vagyok buddhista, de nagy igazság, hogy a világ mindíg egyensúlyra törekszik. Mivel a mellékelt ábra azt mutatja, hogy van akik letöltenek, de mégis megkeresik a $milliókat a játékfejlesztők és társaik. De nem $trilliókat, így "jut is, marad is"
-
Kansas
addikt
válasz
Meg konzol exkluzív játékokhoz...
pl.: Alan Wake, Fable2, Battlefield: Bad Company, Heavy Rain, stb, és ezek csak amik engem érdekelnének... bár az Alan Wake-re még van remény -
Kansas
addikt
válasz
philoxenia #157 üzenetére
Csatlakozok az előttem szólóhoz, plusz elvileg ugye pont ezért van a sarc a pendrive-ok meg a CD-k, DVD-k árába építve, hogy ez továbbra is törvényes lehessen.
Emlékeim szerint ráadásul volt már ilyenn értelmű bírósági állásfoglalás is, hogy perben vagy azon kívül, sajnos nem emlékszem.
Ha valaki emlékszik szívesen fogadnék hivatkozást rá. -
válasz
"Még egy érv a warez ellen: A warez mértéke jelenleg sok kiadót arra kényszerít, hogy olyan másolásvédelmekkel kísérletezzen, amik egyrészt a játékélményre fordítható erőforrásokból vesznek el, másrészt sok esetben már a törvényes vásárlókat is gátolják a játékban."
Ebben éppannyira közrejátszanak a begyöpösödött öltönyös majmok, mint az illegális haszonélvezők...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jahj de rég láttalak...moderáájááá
öö mármint nem engem -
dfdfdf
őstag
válasz
philoxenia #142 üzenetére
Az offban volt pont de ez így értem nagyjából köszönöm a válaszod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest