Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az oldallal égvilágon semmi bajom nincs, szívesen olvasgatom.Pusztán az verte ki a biztosítékot, amikor egy warezről szóló cikk ( drm feltörése,az ugye? ), kommentjeiből cenzúrázásra kerül egy teljesen átlagos tartalommal bíró hsz.Attól még, hogy valamiről tilos beszélni az még létezik ebben az univerzumban.Ráadásul nekem a netről a kúltúrált keretek közötti szabad véleménynyilvánítás és nem a lágerek jutnak eszembe.Sajnálatos, hogy hasonló témájuk cikk után szinte mindig ez van.Most vagy ne írjatok ilyen jellegű témákról, vagy ne lehessen hozzászólni, vagy fogadjátok el a véleményeket.Akinek meg remeg a keze a ravaszon abban legyen annyi önkontroll, hogy ne legyen modi, mert rossz szájízt szül.
-
törölt tag
Ajaj az még veszélyesebb,... ingyen kápónak lenni pusztán elhivatottságból
Akkor ezennel tisztelettel visszavontam az uborka salátás hasonlatot, bár nem hiszem hogy a site nem termel jövedelmet (az hogy ti nem kaptok belőle az egy más menüpont a disznótorosban).Azt pedig elfogadhatnád,hogy user nélkül nincs értelme egy ilyen oldalna.Ergó szögesdrót és ciklon B gáz helyett több toleranciát kérnék (az amúgy is tök ingyenes nem? ) -
törölt tag
Egészen komolyan gondoltam pedig.Ameddig az én regisztrációm ( is! ) hozzájárul ahhoz, hogy neked jusson a vasárnapi rántott hús mellé ubisali is, addig nem kellene itt magánterületezni.Kell csinálni egy nonprofit reklámmentes oldalt, fizetés nélküli alkalmazottakkal, zárt meghívó rendszerrel és akkor jogos lehet a jelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- DELL T40 EMC Szerver
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest