Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Basszus, meggyőztél
Tényleg névhasználat eladás lesz a háttérben - mind a Philips telók, mind a LeTV esetében... Árulkodó jel, hogy pl. a Philips PH2-n is egyszerre van Android és HMS, lásd: https://www.gsmarena.com/philips_ph2_launches_in_china_with_android_and_huawei_media_services-news-52179.php
Körülnéztem a lemall.com-on, és kiderült, hogy nem az Y1 Pro az egyetlen jelenleg is kapható LeTV telefon, a márka "visszatérése" ill. "feltámadása" (ld. témaindító írás), hanem megvásárolható az 5G képes LeTV S1 is. És hát az S1 sem a régi prémium LeEco/LeTV
-
törölt tag
Tény, hogy a kávák vastagabbak, mint a renderen. Ezt több külföldi oldal is említi, pl. ez itt. Azért megnéznék egy nem fekete példányt is, hogy az hogy mutat. Remélhetőleg lesz más színvariánsról is unboxing videó, és akkor visszatérünk erre a "full kamu a render" témára.
HMS Core: nem lehet, hogy csak azért van a telón, hogy a HUAWEI AppGallery-ből is bármit lehessen telepíteni?
Az, hogy egy neves gyártó belépőszinten is próbálkozik, még nem szégyen önmagában véve, ld. Philips telók ugyanezzel a T310 procival. A kérdés az, hogy a 75 USD kategóriában mik a riválisai. A videón egyébként látszik, hogy a rendszer elég gördülékeny, és a tesztelt játékok is korrekt fps-sel futnak. Tehát nem felejtették el a Leeco/LeTV-nél, hogyan kell szoftvert írni. Az pedig, hogy totál iPhone 13 klón, az csak itt Európában "ciki" - ott Kínában még büszkék is rá -
törölt tag
Megjelent az első unboxing videó a Youtube-on:
https://www.youtube.com/watch?v=9pFXQBrk85wEsztétikailag sztem hozza azt, amit a renderképeken láttunk, bár a videón egy fekete változat látható, ami nem emeli ki annyira a fém keretet. Antutu 9-ben 144.401 pontot gurított:
-
törölt tag
Hallgatok én az észérvekre nagyon is
(informatikus vagyok).
Nézd csak, a Philips PH1-ben és PH2-ben is Unisoc T310 van
A Realme C35 kijelzője full HD+, azt meg is kell hajtani, tehát hiába gyorsabb picit a proci, nem biztos, hogy a LeTV Y1 Pro lassabb lesz nála. És ugye a két telefon összehasonlításánál azért ne felejtsük el az árat (75 USD vs 200 USD)! -
törölt tag
Nyilván elfogult vagyok, mert az X900-at imádtam
Amúgy én sem várok csodát az Y1 Pro-tól, de a gyártót ismerve (és nagyra tartva) azt gondolom, hogy érhetnek még itt meglepetések minket a belépőszinten is. Mivel vadiúj cucc, nem hinném, hogy lassú lesz a memória és a tároló, a kapacitásra meg szerintem nem lehet panasz (ráadásul a tároló bővíthető microSD-vel). Szóval sztem kb. a 6.54 colos kijelzőn áll vagy bukik minden. Itt azt írják, hogy IPS LCD lesz benne, és mivel "csak" HD+ a felbontás (1560 x 720), ezért a sebesség is sokkal barátibb lesz, meg a 4,000 mAh aksi is tovább bírja majd. Szóval nagyon kíváncsi vagyok!
-
törölt tag
Ne felejtsd el, hogy ez az Unisoc T310 proci 4 évvel újabb, mint a Snapdragon 810 (2019 vs 2015). Azóta rengeteget fejlődött a chipgyártás, és még az ilyen noname chipek is bizony rávernek a régi csúcs Snapdragon procikra nemcsak teljesítményben, de a fogyasztásuk is jóval kedvezőbb, a csíkszélesség miatt (20 nm vs 12 nm). Ha az Antutu pontszám nem győzött meg, akkor itt Geekbench single és multicore, valamint a 3DMark eredmény: a Unisoc mindegyikben elveri a Snap 810-et:
-
törölt tag
Ebben a LeTV Y1 Pro-ban egy Unisoc T310 van, az Antutu 8 pontszáma 102.948, míg egy Snapdragon 810 Antutu 8 pontszáma 74.144. Azaz ár/érték arányban a 75 USD-s (27 e Ft) ár a LeTV Y1 Pro 4GB/32GB-os változatért sztem most is elég ütős ajánlat, mert az összeszerelés minősége, a fém keret, a szinte tökéletes iPhone 13 koppintás nagyon profi esztétikailag. Rengeteg múlik azon, mennyire jól optimalizált lesz az EUI rajta, eddig ebben a LeTV/Leeco cuccok nem okoztak csalódást. A 6.54 colos kijelző minőségén sok múlik majd. A gyártó oldalán lévő képek mindenesetre bizalomgerjesztőek.
-
törölt tag
Igen. Gyönyörű, csupa fém teló, igazi míves munka, és Spzjulien ROM-jai is tökéletesek voltak, én a LightFW.ExTra.18s-6.0.1-Ver.1.0.MaX900.By.Spz-vel zártam a flashelési sort, baromi sokáig bírta vele az akku. Ha lenne Android 7-es az X900-hoz, valszeg ma is azt használnám.
-
törölt tag
Nagyreményű márka volt ez, prémium készülékekkel. Bone123 nem győzte dicsérni a Letv 1s-t a Youtube-os tesztjében.
Nekem is van egy Le Max-om (X900, Snapdragon 810, 4GB RAM, 64GB tárhely), sokáig használtam, imádtam. Csak azért váltottam róla, mert még a főzött ROM is megállt Android 6-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest